Lenktyninis… dušas: netikėta reaktyvinio karto metamorfozė (Video)  (0)

Vakar turėjome progą susipažinti su automobiliu (Hoffmann), kuris važiuoja ir kuriame jautiesi turbūt prasčiau negu... geldoje. O šiandien – absoliučiai priešingas variantas. Gelda, kuri "į pavėsį padėtų" daugumą serijinės gamybos ir net sportinių automobilių. Tiksliau būtų pasakyti ne gelda, o vonia ant ratų. Su keistu, bet labai žavingu aerodinaminiu akcentu virš piloto galvos – dušo stovu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš pirmo žvilgsnio lenktyninė vonia atrodo kaip nevykęs pokštas. Tačiau neapsigaukite. Tai – toli gražu ne šiaip vonia ant ratų. Tai – galingas lenktyninis kartas, prieš kurį jūsų kasdienis automobilis, ko gero, neturėtų jokių šansų. Apgaulinga santechnikos keramikos išorė – tik bolido šeimininko kūrybiškumo ir šmaikštumo išraiška. Akivaizdu, kad jo gyslomis teka ne vien šampūnas, bet ir didelio oktaninio skaičiaus benzinas. Mat savo "gelda" Hannesas Rothas nusprendė dalyvauti lenktynėse asfaltuotu keliu į kalną. Juokas juokais, tačiau posūkių viražuose šis keistas tvarinys jaučiasi kaip žuvis vandeny, ir nors primena ne vonią, o... mėnuleigį, jis toli gražu ne ropoja, o pavydėtinai svilina padangas ir skersuoja kaip WRC bolidas, kurį vairuoja patyręs ralio ar drifto (liet. – šonaslydžio) asas.

Žinoma, žvelgiant į šiuos kadrus kyla minčių – kas nutiktų vairuotojui, jei jo vonia apsiverstų? Bet turbūt tokios lenktyninės vonios, kaip ir lenktyniniai kartai, verčiasi labai retai.
 


Įspūdingai atrodo ir medžiaga, nufilmuota "kokpito rakursu", t.y., iš kameros, įtaisytos ant lenktyninės vonios, kažkur po dušo stovu. Dušas, reikia pripažinti, viena žaviausių detalių, kokių yra tekę matyti ant lenktyninio automobilio.

 

 


Tai – ne debiutinės H. Rotho lenktynės lenktyninėje vonioje. Jis vairuoja ir kitus beprotiškus lenktyninius nesusipratimus. Daugiau informacijos apie jį rasite feisbuko paskyroje.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai (0)