Šokiruojantis sąrašas – 10 žiauriausių serijinių žudikių (Foto)  (1)

Nusikalstamo pasaulio atstovais dažniausiai yra įprasta matyti vyrus, tačiau šių moterų žiaurumas gerokai pralenkia net pačius garsiausius nusikaltėlius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pristatome dešimtuką pačių žiauriausių nusikaltėlių moterų, kurios pasaulyje paliko juodžiausią pėdsaką.

1. Mary Ann Cotton

Moters žiaurumui, panašu, nebuvo ribų: sužinojusi, kad už šeimos narių mirtį ji gaus pinigų, moteris nepraleido progos pralobti. Vedina pinigų troškimo, ji nunuodijo net 21 šeimos narį, iš kurių 12 buvo jos pačios vaikai.

2. Leonarda Cianciulli

Ši žmogžudė iš Italijos iš kitų serijinių žudikių išsiskyrė tuo, ką darydavo su aukų kūnais. Per metus nužudžiusi tris moteris, iš jų kūnų ji virė muilą, sudžiūvusiu krauju „gardino“ pyragaičius ir mėgavosi juos valgydama.

3. Beverley Allitt

Dirbusi slaugytoja vienoje Didžiosios Britanijos ligoninėje, moteris vos per kelis mėnesius nužudė keturis vaikus, o kėsinosi dar į tris. Savo išpuoliams slaugė pasirinko neeilinį būdą: vaikams suleisdavo mirtiną kiekį insulino.

4. Enriqueta Marti

Ši serijinė žudikė taip pat aukomis pasirinko niekuo nenusikaltusius vaikus, kuriuos vertė užsiiminėti prostitucija. Jei aukos nepasiduodavo, ji juos tiesiog nužudydavo, o iš palaikų virdavo tapalus, tariamai gydančius tuberkuliozę.

5. Karalienė Marija I

Būdama katalikė ir praminta „Kruvinąja Mere“, Anglijos karalienė mirties bausme nuteisė daugybę protestantų. Tai privertė daugybę kitą tikėjimą išpažįstančių žmonių palikti Didžiąją Britaniją.

6. Griselda Blanco

Viena iš narkotikų kartelio vadeivų Griselda Blanco išgarsėjo kaip „kokaino krikštamotė“. Jai priskirti tokie nusikaltimai kaip mažamečių vaikų grobimai, nužudimai, narkotikų prekyba Niujorke ir Majamyje.

7. Belle Gunness

Ši moteris tarsi apsėsta žudė vieną šeimos narį po kito dėl finansinių sumetimų. Nužudžiusi savo tris vaikus ir vyrą, ištekėjusi antrą kartą ji vėl pasielgė taip pat: šįkart jos aukomis tapo naujagimė bei sutuoktinis.

Gavusi išmokas už mirusius artimuosiu ji nusipirko namą, kurį norėjo parduoti su tikslu nužudyti ir apiplėšti pirkėją. Belle Gunness per gyvenimą įvykdė apie 40 žmogžudysčių.

8. Ilse Koch

Genocidą vykdžiusi vieno iš nacių žmona pagarsėjo kaip žydų naikintoja, kuri iš savo aukų odos gamino įvairius namų apyvokos daiktus.

9. Katherine Knight

Katherine Knight savo auka pasirinko vyrą, kuris sekso metu užmigo: norėdama jam atkeršyti ji 37 kartus persmeigė vyrą peiliu.

Tačiau žudikei-maniakei toks kerštas atrodė nepakankamas: nužudyto vyro palaikus ji išvirė ir ketino sumaitinti vaikams.

10. Irma Grese

Pavojus gražioms moterims! Irma Grese Antrojo Pasaulinio karo metais žudė moteris, gražesnes už save. Svajojusi tapti aktore, žudikė buvo pakarta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(32)
(15)
(17)

Komentarai (1)