Pamirškite viską, ką žinojote apie autobusus: ilgų kelionių ateitis - „Miego autobusai“ (Foto)  (3)

Turbūt visi esate girdėję apie „Hyperloop“ transporto sistemą, bet ar žinote, kas yra miego autobusai?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas vyrukas tikisi sukelti perversmą keleivių pervežimo rinkoje. Jis siūlo keliauti dideliais autobusais su lovomis, kuriose užmigus viename mieste jūs nė nepastebėsite, kaip atsidursite kitame.

 

Ši transporto paslaugos šiuo metu veikia kelionėse iš San Francisko į Los Andželą, Kalifornijoje ir kainuoja tik 48 JAV dolerius.

Kelionė tarp šių miestų nėra trumpa – paprastai ji trunka šešias valandas važiuojant automobiliu. Dėl to dažniausiai žmonės renkasi skrydžius lėktuvu. Nors tai gana brangus malonumas  – gali kainuoti net kelis šimtus dolerių.

 

Akivaizdu, šie miego autobusai yra sukurti biudžetiniams keliautojams, kurie nemėgsta prailgstančių kelionių. Kiekvienas keleivis čia gauna lovą, staliuką ir interneto prieigą. O jei netyčia padaugintumėte vandens, galėsite drąsiai naudotis vonios kambariu.

Kitas privalumas – netrukdomas miegas. Dauguma kelionių baigiasi 6 val. ryte, tačiau keleiviai nėra žadinami ir gali miegoti iki 9 val., jei tik jie nori.

 

Vis daugiau alternatyvių kelionių kūrėjų sulaukia pripažinimo, nes žmonės yra nusivylę didelėmis kainomis ir ilgosiomis eilėmis oro uostose.

Kaip teigia naujojo keliavimo būdo sumanytojai, be „Hyperloop“, „Miego autobusų“ ar kitų transporto priemonių, ateityje atsiras dar daugiau pasirinkimų, kaip iš taško A nusigauti į tašką B. Mums beliks tik išsirinkti labiausiai patinkantį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(54)
(2)
(52)

Komentarai (3)