Islandija kviečia numalšinti įtampą - jūsų balsas gali aidėti šios gražios šalies erdvėse  ()

Sakoma, kad juokas yra pats geriausias vaistas nuo visų ligų, tačiau nemažai žmonių teigia, kad geriau yra paprasčiausiai išsirėkti. Panašu, kad Islandija atrado atsakymą, kaip leisti žmonėms numalšinti įtampą sudėtingu visam pasauliui laikotarpiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šalis paleido kampaniją pavadinimu „Let it out“ (liet. „Išlaisvink tai“), kurios pagrindinė mintis – įrašyti žmonių riksmus iš viso pasaulio ir paleisti šiuos garsus Islandijos atvirose erdvėse.

Šie žmonių riksmai buvo transliuoti ne tik oficialiame kampanijos internetiniame puslapyje, bet ir septyniose skirtingose Islandijos vietose.

„Atrodo, kad šis laikotarpis jums yra nelengvas. Panašu, kad jums reikia išsirėkti. Panašu, kad jums reikia Islandijos“, – rašome soc. tinklo „Twitter“ įraše.

Idėjos autoriai nurodė, kad mintis suorganizuoti šią kampaniją kilo pasidomėjus „riksmų terapija“.

Autoriai teigia, kad šios kampanijos tikslas buvo pademonstruoti Islandijos pranašumus ir populiarinti savo kraštą. Taip tikimasi, kad turistai po karantino rinksis keliauti šioje šalyje.

Islandijos sveikatos ekspertai teigia, kad ši nuotaikinga kampanija bus dar vienas žingsnis link to, kad būtų atkreiptas dar didesnis dėmesys į žmonių psichinę sveikatą.

Parengta pagal globalnews.ca inf.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()