[Žinios trumpai] Muskas ir Grimes slapta susilaukė antrojo kūdikio – vardas dar keistesnis, nei pirmojo: atskleista ir jo prasmė (Video)  ()

Pirmojo poros vaiko vardas buvo itin keistas ir internete sukėlė tikrą audrą – dabar jie susilaukė antrojo vaiko ir suteikė ne ką mažiau keistą vardą


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Grimes ir Elonas Muskas susilaukė antrojo vaiko ir dar kartą davė kūdikiui keistą vardą: savo dukrą jie pavadino Exa Dark Sideræl Musk.

Neseniai šią savaitę su Grimes surengtoje „Vanity Fair“ mugėje buvo atskleistas mergaitės gimimas. Pokalbio metu kanadietė atlikėja diskutavo apie savo naują muziką, kai žurnalistė išgirdo viršuje verkiantį kūdikį. Žurnalistė paklausė: „Ar turite dar vieną kūdikį savo gyvenime, Grimes?“

Iš pradžių ji nesiryžo atskleisti paslapties, sakydama: „Aš negaliu kalbėti apie šiuos dalykus“. Tačiau vėliau ji patvirtino, kad neseniai su Musku susilaukė antrojo vaiko per surogatinę motiną.

2020 m. gegužės mėn. Muskas ir Grimes susilaukė pirmojo vaiko X Æ A-12, pravarde X. Jų antrojo kūdikio vardas yra Exa Dark Sideræl Musk, pravarde Y.

Grimes „Vanity Fair“ sakė, kad „Exa“ yra nuoroda į superkompiuterių terminą „exaFLOPS“, kuris apibūdina galimybę atlikti 1 kvintilijoną slankiojo kablelio operacijų per sekundę.

 

Dark (liet. tamsa), matyt, yra nuoroda į nežinomybę ir „gražiąją tamsiosios materijos paslaptį“ – sutapimas, kad Grimes anksčiau išleido dainą pavadinimu „My Name Is Dark“.

Sideræl (tariama Sidereal) yra laiko matavimo sistema, kurią astronomai naudoja dangaus objektams nustatyti, ir nuoroda į Grimes mėgstamą Žiedų valdovo veikėją Galadriel.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(7)
(4)

Komentarai ()