[Žinios trumpai] Pranešama, kad Rusijoje sulaikytas kūdikį Ukrainoje galimai išprievartavęs kareivis  (3)

Aleksejus Bičkovas yra Rusijos Federacijos kareivis. Savo draugams „Telegram“ programėle jis siuntė kūdikio prievartavimo vaizdus. Dabar šis šlykštynė, kaip pranešama, buvo sulaikytas


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-11 [Žinios trumpai] Pranešama, kad Rusijoje sulaikytas kūdikį Ukrainoje galimai išprievartavęs kareivis  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie Rusijos karo nusikaltimus, įskaitant ir seksualinę prievartą, kalbama labai daug. Tačiau Bičkovo nusikaltimai peržengia viską. Jis pats save filmavo prievartaudamas kūdikį ir tuos vaizdus vėliau siuntė savo draugams. Jie netruko pasklisti ir greitai Bičkovas tapo vienu nekenčiamiausių žmonių Ukrainoje.

Tiesa, visur reikėtų priklijuoti žodį „galimai“, nes patvirtinti bet kokią informaciją šiame kare yra labai sunku. Ukrainiečiai tikriausiai labai norėtų surasti Bičkovą kur nors savo žemėse, tačiau dabar pranešama, kad jaunas karys šeštadienį buvo sulaikytas Rusijoje.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6219

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Manoma, kad Bičkovui - tik 24 metai. Jis gimė 1997 metais prie Stavropoli, bet gyvena Krasnodare. Tiesa, jo  dalinys yra Pskove netoli estijos. Pats Bičkovas savo vaizdo įrašus apibūdino kaip „žiaurius video“. Juose, regis, pats Bičkovas prievartauja ir nužudo kūdikį. Jei jis tikrai buvo sulaikytas, jo laukia labai griežta bausmė. Kadaise ne taip seniai Rusijoje pedofilai buvo baudžiami mirties bausme.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(63)
(0)
(63)

Komentarai (3)