[Žinios trumpai] Arestovičius pasakė, kas sukelia gaisrus ir sprogimus Rusijos teritorijoje  (1)

„Rusija dega“ - tokie žodžiai dabar girdimi dažnai. Kartais perkeltine prasme, o kartais - tiesiogine. Rusijoje vis užsiliepsnoja svarbūs pramoniniai objektai, saugyklos ir net moksliniai tyrimų centrai. Tik kas sukelia tuos gaisrus? Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius mano, kad žino, kas tai vykdo, ir teigia, kad tai buvo neišvengiama.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-02 [Žinios trumpai] Arestovičius pasakė, kas sukelia gaisrus ir sprogimus Rusijos teritorijoje  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Arestovičiaus teigimu, Rusijoje jau veikia partizaninės grupuotės, kurios taip stengiasi atsakyti į agresyvų Rusijos elito elgesį prieš Ukrainą ir pasaulį apskritai. 

„Laisvosios Rusijos“ daliniai kuriasi pačioje Rusijoje. Ten jau yra legionas, kuris veikia Rusijoje. Tai buvo neišvengiama. Mes to nevaldome. Jie turi giminaičių, draugų, ir „Laisvosios Rusijos“ ugnis jau siautėja Rusijoje. Žmonės buriasi įvairiuose regionuose“, teigia Arestovičius.

„Laisvosios Rusijos“ legionas - tai kartu su ukrainiečiais prieš Rusiją kovojantys rusų kariai. Daug jų - buvę karo belaisviai, kurie į Ukrainą atkeliavo žudyti nacistų, bet jų ten nerado. Nepatenkinti įsakymais pulti civilinę infrastruktūrą ir savo šalį ginančius ukrainiečius, rusai perėjo į kitą pusę - iš agresorių tapo gynėjais. Neišvengiamai ši banga pasiekė ir Rusiją. Bent jau taip teigia Arestovičius, kuris mano, kad infrastruktūra Rusijoje yra deginama režimo veiksmais nepatenkintų rusų rankomis.

(170)
(7)
(163)

Komentarai (1)