[Žinios trumpai] Iš nutekintų pokalbių paaiškėjo, ko labiausiai bijo rusų kariai Ukrainos fronte – įspėja net skambinančios žmonos (Video)  ()

Rusijos kariai pradeda suprasti, kad turi reikalą ne tik su gerai motyvuotais Ukrainos gynėjais, bet ir su naujausia karine technika aprūpinta kariuomene. Todėl jie bėga iš Ukrainos, nepaisant to, kad už tai gresia kalėjimas šešeriems metams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antonas Geraščenka paviešino perimtą telefoninį pokalbį tarp vieno iš okupantų ir jų artimųjų.

„Tu ten saugok save“, – šneka moteris.

„Na, Nataša, paimsim ir bus viskas“, – svajoja okupantas.

„Duok Dieve, duok Dieve!“

„Tiesiog čia yra visos jų pajėgos ir įtvirtinimai stiprūs. Sunku čia, mes negalime jų įveikti“, – skundžiasi karys.

„Žinau, amerikiečiai juos ten stipriai aprūpina!“, – sako moteris.

„Mes daug nuostolių turim. Jie paleidžia dronus ir jų pagalba gali mus sekti", – dar labiau skundžiasi okupantas. „Mes turim vos vieną droną, jie paleidžia 10 ir iš karto po jų seka galinga artilerijos ataka, tiesiai į apkasus.“

„Kalės, nu kalės! Zombiai, nusiteikę prieš rusus. Jų maisto ten nevalgyk“, – Nataša duoda praktinių patarimų, kaip gyvam grįžti namo iš Ukrainos.

 

„Žinau žinau. Viena močiutė pyragėlių iškepė, tai 15 žmonių į aną pasaulį iškeliavo“, –pasiskundė karys. „Mūsų liko tik 30. O buvo du tūkstančiai, paskui 400, paskui 300. 600 atsisakė kariauti, išvyko namo.“

„Kaip tai gali būti?“, – piktinasi moteris.

„Tiems, kurie atsisakė kariauti, bilietą pažymi raudonu išdaviko antspaudu, o trims iš jų prokuroras prašo 6 metų kalėjimo“, – pasakoja Putino karys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(102)
(3)
(99)

Komentarai ()

Susijusios žymos: