[Žinios trumpai] Meksikos pora surengė „nacistines vestuves“ su visais nacių Vokietijos simboliais: teisina Hitlerį, žydų bendruomenė įsiutusi (Foto)  ()

Adolfas Hitleris susituokė su Eva Braun prieš 77 metus, balandžio 29 d. Dabar, 2022 m., Meksikos pora nusprendė tuoktis nacistinės Vokietijos stiliumi. Ši nuotrauka daryta Tlaxcala mieste, Meksikoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyras, vadinamas tik „Fernando“, dirba valstybės pareigūnu ir pasirinko apsirengti Antrojo pasaulinio karo laikų vokiečių karine uniforma, kad parodytų savo susižavėjimą Hitleriu.

Kita vertus, nuotaka „Josefina“ į vestuvių ceremoniją atvyko „Volkswagen“ automobiliu su svastikomis ir kitais nacių simboliais bei diktatoriaus nuotraukomis.

Jų sūnus pavadintas „Reinhardu“ generolo Reinhardo Heydricho, aukšto rango nacių karininko, vardu, o jų dukra pavadinta „Hanna“ – Hannos Reitsch, moters, kuri priklausė Hitlerio pilotų komandai, vardu.

„Suprantu, kad daugeliui žmonių Hitleris siejasi su genocidu, rasizmu ir smurtu. Kita vertus, žmonės priima sprendimus neturėdami visų faktų ir tikėdami nugalėtojo istorija“.

„Hitleris buvo vegetaras, išgelbėjęs savo šalį nuo bado ir sugrąžinęs savo žmonėms žemes, prarastas per Pirmąjį pasaulinį karą. Jo draugai ir šeima jį dievino“.

„Buvome priversti manyti, kad Hitleris yra rasistas, bet jis atvyko pasveikinti juodaodžio JAV atleto Jesse'o Owenso 1936 m. olimpinėse žaidynėse“, - Meksikos naujienų kanalui „Milenio“ pasakojo jaunavedžiai.

 

 

Tuo tarpu, žydų žmogaus teisių organizacija „Simono Wiesenthalio centras“ (CSW) paragino Meksikos valdžios institucijas pasmerkti vestuves su nacių simboliais ir pažymėjo, kad „Meksika balsavo už Jungtinių Tautų rezoliuciją, smerkiančią Holokausto iškraipymą ir smerkiantį bet kokį rasizmą“.

„Mes nematėme, kad valstybė ar žmogaus teisių organizacijos smerktų šį veiksmą“, – sakė Wiesenthalio centro tarptautinių santykių direktorius Shimonas Samuelsas. „Tikimės, kad Meksikos vyriausybė imsis reikiamų veiksmų“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()