[Žinios trumpai] Ukraina moka trolinti: oficialiai iškvietė Šoigu ir Medvedevą į apklausą prokuratūroje, paskelbti kaltinimai  ()

Trolinimas nėra nusikaltimas. Todėl Ukraina kviečia Rusijos Saugumo tarybos pirmininką Dmitrijų Medvedevą ir gynybos ministrą Sergejų Šoigu apklausai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-06 [Žinios trumpai] Ukraina moka trolinti: oficialiai iškvietė Šoigu ir Medvedevą į apklausą prokuratūroje, paskelbti kaltinimai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos generalinė prokuratūra ne šiaip kviečia garsius Rusijos politikus pokalbiui - jie įtariami pasikėsinę į Ukrainos teritorinį vientisumą ir neliečiamumą. Jie pažeidė Ukrainos kriminalinio kodekso antrosios dalies 110-ąjį straipsnį.

Medvedevas ir Šoigu jau turėtų planuoti kelionę - Ukrainoje jie laukiami gegužės 16-18 dienomis. Abu jie kaltinami dėl raginimų karinėmis priemonėmis keisti Ukrainos teritorijos ribas.

Panašių kvietimų gali sulaukti ir kiti Rusijos Federacijos politikai - pašto dėžutes turėtų tikrintis Viačeslavas Volodinas, Valentina Matvienko, Sergejus Naryškinas, Viktoras Zolotovas ir kiti.

 

Ar Ukraina tikrai mano, kad sulauks Medvedevo ir Šoigu? Žinoma, kad ne. Tačiau juos turėtų erzinti jau vien faktas, kad Ukraina veikia toliau. Valstybinės institucijos neužsidarė, procesai vyksta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(51)
(2)
(49)

Komentarai ()