Neįtikėtinas video, ką pabėgusi rusė kalba apie Kazachstaną, Vakarus ir Rusiją (Video)  (1)

Į Kazachstaną atvykusi Rusijos Federacijos pilietė paskelbė, jog kazachai gyvena „neteisingai“, neteisingai mąsto ir Rusija visus nugalės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2022 metų vasario 24 dieną Rusijos kariuomenė visu mastu įsiveržė į Ukrainą, o jau rugsėjo 21 dieną potencialūs Rusijos šauktiniai masiškai bėgo iš savo šalies, bijodami mobilizacijos.

Preliminariais duomenimis, per kelias dienas iš Rusijos pabėgo beveik 300 000 karinio amžiaus vyrų – lygiai tiek, kiek neva ketina pašaukti Kremlius. Kartu su rusais pabėgo ir jų šeimos. Tačiau ieškodami prieglobsčio pas kaimynus Rusijos Federacijos piliečiai nepamiršta pademonstruoti savo imperializmo ir prisirišimo prie nacistinės ideologijos.

Taigi į Kazachstaną pabėgusi rusė įrašė trumpą vaizdo įrašą „Tik-Tok“, kurį pradėjo „priminimu“, kaip 2022 m. pradžioje V. Putinas „išgelbėjo“ Kazachstaną, pasiųsdamas savo karius slopinti protestus. Ji taip pat paprieštaravo žodžiams apie Rusijos Federacijos silpnumą ir viso pasaulio neapykantą įsibrovėliams: „Kas yra visas pasaulis? Atsiverskite žemėlapį ir pažiūrėkite, kokia Europa yra maža ir kas palaiko Rusiją. Ir tai yra daug didesnis plotas, ir daugiau šalių, nei jūs patys supratote. Kazachstano gyventojus ji atvirai vadina „kažkada draugiškos šalies draugais“.

 

Kalbėdama apie kolosalias problemas Rusijos armijoje po septynis mėnesius trukusio karo prieš Ukrainą, mergina sakė, kad „jiems taip gerai sekasi“, kad savanorių į karinės registracijos biurus nepriima, o jie neva stovi eilėse.

Ji tikriausiai supainiojo Rusijos Federacijos sienas su karinės registracijos tarnybomis. „Rusija niekada nepralaimėjo nei vieno karo. Dabar tai ne karas. O mes kovojome prieš fašizmą.“

Visą savo propagandinę kalbą ji išdėstė remdamasi išgalvotomis klišėmis apie „neteisingas“ buvusių broliškų respublikų tautas, kurios klauso, ką joms sako Vakarai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(117)
(-115)

Komentarai (1)