„Kito kelio nebėra.“ Skelbiama vienintelė saugumo garantija Ukrainai  ()

Anot Jegoro Brailiano, Kremliaus valdžia jau pradėjo tarpusavyje kivirčytis, o ateityje tai gali sukelti pilietinį karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos nesugebėjimas įvykdyti pasikartojančią agresiją bus pagrindinis Ukrainos pergalės kare ženklas.

Tai birželio 4 d., komentare „Espreso“ leidiniui, paskelbė tarptautinis stebėtojas Jegoras Brailianas. Jo nuomone, tik Rusijos išskaidymas į atskiras mažas teritorijas gali panaikinti tikėtiną Maskvos grėsmę. Be to neįmanoma kalbėti apie visišką saugumą.

„Rusijos Federacijoje valdžios institucijos pradeda tarpusavyje kivirčytis. Dėl to Rusijoje gali kilti pilietinis karas. Ukraina turėtų ir toliau bendrauti su sąjungininkais ir aiškinti, kad Rusijos valdžia pati šalį atvedė prie tokios pabaigos. Mūsų pagrindinė užduotis yra skatinti politinę šios valstybės pertvarką“, – sakoma pareiškime.  

 

Tik po to bus galima manyti, kad Ukraina iškovojo pergalę prieš Rusiją. Be to, Jegoras Brailianas mano, kad Rusijos Federacijos žlugimas ir iširimas pagaliau užbaigs Sovietų Sąjungos pabaigos procesą.

„Tik visiškas Rusijos Federacijos suirimas į atskiras teritorijas gali panaikinti Maskvos grėsmę. Kito kelio saugumui regione tiesiog nėra“, – reziumavo tarptautinis stebėtojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(1)
(24)

Komentarai ()

Susijusios žymos: