„Putinas bijo. Tai geležinis įstatymas. Jokių išimčių. Taip visada būna Rusijos istorijoje, absoliučiai visada, be išimties“  ()

Rusijos opozicijos aktyvistas Igoris Jakovenko prognozuoja, kas nutiks pasitraukus Putinui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos aktyvistas, žurnalistas ir buvęs Rusijos Valstybės Dūmos deputatas Igoris Jakovenko pareiškė, kad V. Putinas neturi ir neturės jokio įpėdinio įprasta šio termino prasme, nes Kremliaus diktatorius puikiai supranta, kad bet koks įpėdinis išduos jį pačią pirmą sekundę.

„Bet kuriuo atveju jis kada nors išeis: arba į kapus, arba į teismą. Tačiau tai, ką jis paliks po savęs, yra griuvėsiai. Ir, savaime suprantama, bet kuris asmuo, kuris vadovaus šaliai (jei tokia dar bus, tai irgi didelis klausimas), dėl visko apkaltins Putiną. Jis tai padarys. Taip visada buvo Rusijos istorijoje, absoliučiai visada, be išimties“, - sakė ekspertas interviu su Anastasija Fedor „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“.

Tada Jakovenko priminė, kad Stalinas sunaikino lenininę gvardiją, Chruščiovas dėl visko kaltino Staliną, Brežnevas dėl visko kaltino Chruščiovą, Gorbačiovas dėl visko kaltino sustingusią Brežnevo epochą, o Jelcinas dėl visko kaltino Gorbačiovą. Tačiau Putinas nekaltino Jelcino, nes buvo jam dėkingas, bet vis dėlto dėl visko kaltino prakeiktus 90-uosius.

 

„Tai geležinis dėsnis. Bet kuris įpėdinis jo atsisakys pirmą sekundę. Jokių išimčių. Ir Putinas tai puikiai supranta. Jis žino nusikalstamos struktūros, kuriai vadovauja, dėsnius. Jei Akela praloš, jis turi būti nuplaktas“, - aiškino opozicionierius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(1)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: