Situacija kaista. Grasina smogti į JAV lėktuvnešį (Video)  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas atkreipė dėmesį į tai, kad KLDR grasina pasauliui branduoliniais ginklais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O. Ždanovas perspėjo, kad pasaulyje atsirado dar vienas „maniakas“ su „branduoliniu vėzdu“. Anksčiau branduolinė grėsmė kildavo iš Rusijos ir Kinijos, o dabar prie jų prisijungė Šiaurės Korėja“, – sakė Olegas Ždanovas.

Niekas nežino, kiek reali grėsmė ir ar Kim Jong-unas nuspręs žengti tokį žingsnį, tačiau tokių pareiškimų ignoruoti tikrai nederėtų. O. Ždanovo nuomonę apie naują branduolinę grėsmę, kylančią pasaulyje, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

„Pasaulyje atsirado dar vienas „branduolinio vėzdo“ „mojuotojas“: tai Šiaurės Korėja. Matyt, buvo duota komanda intensyvinti branduolinę veiklą. KLDR lyderis Kim Jong Unas pasakė, kad Šiaurės Korėja dėl to, kad jai tariamai grasina Pietų Korėja, gali smogti prevencinį branduolinį smūgį Pietų Korėjos teritorijoje“, – sakė jis.

Kartu O. Ždanovas pabrėžė, kad KLDR kelia grėsmę ne tik Pietų Korėjai, bet ir Jungtinėms Valstijoms: „Buvo ir viena atakos versija prieš lėktuvnešį (vienas didžiausių JAV lėktuvnešių Ronaldas Reiganas versija. Jis yra Pietų Korėjos uoste).

 

Taigi Šiaurės Korėjos vadovas sako, kad yra pasiruošęs smogti prevencinį branduolinį smūgį šiam lėktuvnešiui, neva tai kelia grėsmę jų saugumui, tai yra, turime dar vieną „maniaką“, kuris mojuoja „branduoline kuoka“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(21)
(-15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()