„Milijonai balsų suriko, siaubo ištikti ir staiga nutilo“ (Video)  (4)

Adamas Savage'as iš „Mitų griovėjų“ patvirtino „ančių armijos“ video tikrumą


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiarios mokslo populiarinimo laidos „Mitų griovėjai“ vedėjas Adamas Savage'as nutarė patikrinti vaizdo įrašo „Duck army“ (ančių armija), pasirodžiusio tinkle rugpjūčio 30 dieną ir jau surinkusio milijonus peržiūrų, tikrumą. Patikrinimo rezultatus Savage'as paskelbė sao Twitter paskyroje.

„Mitų griovėjų“ vedėjas paėmė keletą guminių ančiukų ir paspaudė jas visas vienu metu, kaip tai padarė originalaus vaizdo klipo herojus. Žaislai išleido tokį pat garsą, panašų į kelių vyrų riksmą.

Po patikrinimo Savage'as pažymėjo, kad tai buvo nuostabu ir vėl paspaudė ančiukus, kad šie pakartotų garsą.

„Pajutau stiprų jaudulį Jėgoje, lyg milijonai balsų suriko, siaubo ištikti ir staiga nutilo“, – parašė jis savo tviteryje. Tai citata iš pirmojo „Žvaigždžių karų“ filmo – Obi-Van-Kenobi ištarė šią frazę po to, kai „Mirties žvaigždės“ spindulys sunaikino Alderano planetą.

Vaizdelį su guminiais ančiukais, leidžiančiais baugų garsą, rugpjūčio 30 dieną savo YouTube kanale paskelbė naudotojas kevin237. Vaizdelio aprašyme jis paaiškino, kad bandė sugluminti savo merginą, bet vietoje to pavyko klasiškas vaizdelis.

Žinutės rašymo metu, YouTube vaizdelį apie „Ančiukų armiją“ pažiūrėjo virš 8 milijonų žiūrovų. Klipo kopija Vine peržiūrėta daugiau nei 100 milijonų kartų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(42)
(6)
(36)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: