Dar vienas ateivių medžiotojų lobis: moteris Marse  (1)

Marsaeigio „Curiosity“ nuotraukas atidžiai tyrinėjantys sąmokslo teorijų kūrėjai teigia radę dar vieną „nepaneigiamą įrodymą“, kad gyvybė kaimyninėje planetoje egzistuoja: robotą nuo kalvos stebinčią moterį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Atrodo lyg apsiaustą vilkinti moteris. Ji, panašu, turi krūtis – iškilumus rodo šešėlis ant krūtinės. Mes taip pat matome dvi rankas, kurios yra šviesesnės, ir galvą su ilgais plaukais. Sunku pasakyti, ar ji yra gyva, ar seniai palikta statula. Vis dėlto, tokia nedidelė statula būtų sudūlėjusi ir sunaikinta, taigi didesnė tikimybė, kad tai yra gyva būtybė“, – konstatuoja apie ateivius rašantis tinklalapis „UFO Sightings Daily“.

Moterį primenantis objektas tėra 8–10 cm aukščio, taigi tai tikrai nėra moteris iš Žemės. Sąmokslo teorijų kūrėjai turi savo paaiškinimą: „Pamenate „Apollo 20“ misiją? Ne fiktyvią TV laidą, bet tikrąją misiją? Taigi Williamas Rutledge'as (astronautas) sakė, kad erdvėlaivyje Delporto krateryje (Mėnulyje) jis matė stiklines kolbas ant sienų su mažyčiais žmones primenančiais skeletais, kurie buvo 4–6 cm aukščio. Tai atrodo tikra. Ir tai turėtų kelti nerimą visoms pasaulio valstybėms. Ten yra gyvybė.“

Galbūt tai apsiaustą vilkinti miniatiūrinė marsietė, gal – statula, kurią paliko didi civilizacija, o gal tik eilinis šešėlių žaismas Marso smėlynuose, sukūręs pareidoliją (šiuo terminu apibūdinami reiškiniai, kuomet atsitiktinai susidaręs vaizdas ar garsas suvokiamas kaip žinomo objekto vaizdas ar garsas, pvz., dažnai atpažįstamų figūrų žmonės įžvelgia debesyse).

Originalią nuotrauką rasite čia.

Paskutinė NASA misija į Mėnulį buvo „Apollo 17“, įvykusi 1972 m. gruodį, o kiti planuoti skrydžiai buvo atšaukti nutraukus finansavimą. Nepaisant to, sąmokslo teorijų kūrėjai įsitikinę, kad kitos misijos, taip pat ir „Apollo 20“, buvo įvykdytos slapta.

Spekuliacijas pakurstė 2007-aisiais paskelbtas interviu su asmeniu, kuris prisistatė W.Rutledge'u – atsistatydinusiu Amerikos astronautu, esą gyvenančiu Ruandoje. Jis tikino dalyvavęs „Apollo 20“ misijoje, kuri esą įvyko 1976 metais, o erdvėlaivis nusileido nematomoje Mėnulio pusėje esančiame Delporto krateryje.

Anot jo, šią misiją kartu vykdė JAV ir tuometinė Sovietų Sąjunga, o kiti misijos nariai buvo amerikietė Leona Snyder (ji, panašu, yra išgalvota asmenybė) ir buvęs sovietų kosmonautas Aleksejus Leonovas – pirmasis žmogus, išėjęs į atvirą kosmosą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(25)
(17)
(8)

Komentarai (1)