Siautėjančios šmėklos vaizdas tunelyje pribloškė vairuotoją  (8)

Sutikite – važiuoti tuneliu šiek tiek baugu. O ką jau kalbėti apie keliones, kuomet oras apniukęs, lyja arba tvyro rūkas. Tunelyje galima save įbauginti taip, kad vėliau ims matytis pačios tikriausios šmėklos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vieną tokių užfiksavo Stephenas Smythas su kolega Georgu Furstu. Kartu su kolega jiedu ramiai važiavo automobiliu, kai pamatė vaizdelį, pribloškusį juos abu.

45-erių G.Furstas tikino, kad išvydęs pabaisą negalėjo atsipeikėti. „Negalėjau patikėti savo akimis. Aš akivaizdžiai mačiau vyro, dėvinčio ilgą paltą, siluetą. Iš kur jis ten atsirado?“, – svarstė vyrukas.

Jam antrino ir nuotrauką padaręs vyras. „Kai pamatėme tą šmėklą, turėjome kuo greičiau persirikiuoti į kitą eismo juostą, kad jo nepervažiuotume. Buvo labai baisu dar ir dėl to, kad kelias buvo pilnas automobilių, todėl norėdami saugiai tęsti kelionę, turėjome labai greitai susiorientuoti kaip elgtis ir ką daryti“, – pasakojo S.Smythas.

Vyrai sakė, kad juos išgąsdino ir tas faktas, kad matytas vaiduoklis nė kiek nesibaimino visu greičiu skriejančių automobilių ir drąsiai judėjo.

Jie teigė, kad pamatytas vaizdas labai priminė mistinius arba siaubo filmus. „Tai tikrai nėra mūsų išsigalvojimas – mes manome, kad tai galėjo būti kažkada tunelyje žuvusio žmogaus šmėkla“, – svarstė vyrai.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(16)
(44)
(-28)

Komentarai (8)