Žmogus - civilizuota "beždžionė" ar didingos civilizacijos palikuonis po branduolinio karo?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Mitas 2009-09-18 23:41
Savaime suprantama, kad didingos civilizacijos palikuonis. Per giliai įsišaknijęs tas darvinizmas. Bet mokslas įrodys, kad yra kitaip. Net gi jau dabar šiuo straipsniu įrodoma, kad yra kitaip, o su laiku įrodymai bus vis tvirtesni. Tik laiko klausimas, kada žmogus supras, kad veltui save lygina su beždžione... Tokie projektai naudingi ir tuo, kad skatina gerbti „mitologinius“ šaltinius, kurie ateityje gali būti vertinami kaip tikri istoriniai šaltiniai. Vėlgi, tik laiko klausimas, kada tai nutiks.
Analog 2009-09-18 23:49
As jau geriau palauksiu ir isitikinsiu, negu tikesiu pasakelem
Mitas 2009-09-18 23:52
Šis straipsnis jau dabar daug pasakė. O jei nė trupučio neverčia susimąstyti šis straipsnis, tai ko gero to nepadarys jokie įrodymai.
Menelajas 2009-10-04 11:52
Manau tai galėtu būti ir tiesa , nes kaip kitaip paaiškinti tokius dalykus kaip kūdykių išsigimimai , senovvės civilizacijų metrasčiai , miestų griuvėsiai ir archeologiniai radiniai ? Manau šita teorija ganėtinai reali , bet ar tiesa , tai dar reikia išsiaiškinti mokslininkams
fantazija451 2010-02-24 17:22
Na va as irgi Turiu teorija. Mazdaug pries dviejus prie manes priejo toks Zmogus ir sake. Kaip viskas panašu nejaugi Mokslinkai teisus buvo. Aš pradejau kas panašu. Viskas atsake. Ką jūs kalbate. Ir kodėl taip keistai atrodate jus gal is ateities. Na ir prasideda. Ne aš iš praities tau neisivaizduojamos. Nu tai prieš kiek mętų tu gyvenai. Mažiausias pries 4milijardus metu atsakė man. Aš paklausiau kaip. Jis atsake nežinau. Na va jis pradejo pasakoti į kažka panašaus į Černobyli. Na tai tikras košmaras prasidejo 24 metais po katasrofos. Jis sakė, kad Jų elektrine sprogo mazdaug 1986 metais. Metai sutampa. Beja to meto mokslininkai sukūrė teoriją, kad viskas kartojasi tik gali būti kitokios detales siek tiek skirtis, bet viskas taip pat. Pas juos ne Černobilis buvo, o musu kalba skambetu taip Ėndvaris. O 2010 metų vidury paskildo virusas kuris kaip tiegiama atkeliavo is Ėndvario. Pasekmės milžiniškos vos per keleta diena išnyko Etra(Europa+Azija). Tada dėl panikos prasidėjo Branduolinis karas. Na jo pradžiai pavadinčiau Pasauline Revoliucija. Paskui mazdaug po 14000 metų viskas atgimė. Dar po 4000 metų. Grižo į pradinį lygi. To meto mokslinikai bandė sukurti Tobula DNR. Nebūtu jokių Rimtų lygi žmogus gyventu apie 350 metų. Atsaprus radiacijai gali laisvai isbūti -150 laipsnių temparatūroje pagal Celsiju. Bei iškesti 1trilijono karštį. Na, bet mokslinikai nepavyko sukurti Tobulo geno. Dar beja. To meto mokslinikai nustatė, kad tarp visuokiu galaktiku. Yra būdingi gimistės ryšiai. Tai yra, kad saule irgi turi DNR. Tik per mūsų saulės Tėvo ar Motinos pavadinkim kaip norim. Įvyko DNR lūžis. Tai yra Pratos saulės ir sitos DNR. Gali būti labai skirtingi
Bomber 2010-08-07 05:50
Nei vienas iš šių 'faktų' nėra įrodomas dabartiniu mokslu.. Todėl aš netikiu nei vienu straipsnio žodžiu.. Bet kaip kažkas pasakė "Nothing is imposible!" (nieko nėra neįmanomo), tai manau viską galima paremti dabartiniui išsilavinusiam žmogui atrodančiais nesąmoningais faktais. Juk mūsų mokslas nebūtinai toks vienintelis aiškinimo būdas.. O šiaip tos konspiracijos teorijos gali būti tiesiog sukurtos didelių korporacijų ar valstybių, žmonėms mulkinti.. Ir yra tikimybės, kad netgi šis straipsnis yra užsakytas kažko.. P.S. Jeigu tie žmonės, kurie rašo tokias nesąmones, paskirtų tą laiką naudingesniem dalykam, tai žmonija ne tik kad iki Mėnulio ir Marso būtų nuskridusi, bet ir išskridusi iš saulės sistemos ribų.. Tokie straipsniai ir visokie šarlatanai tiesiogiai stabdo žmonijos vystymąsi..
Nmz 2010-08-07 10:22
Daug daug cia pas jus komentaru. Visu skaityti tikrai neturiu laiko, bet kiek pastebiu visi neigiat apie ta 'bombos' sprogima. As kiek supratau tuo metu ivardijama ne vienas sprogimas o daug, kas ir galejo tai paveikti. Pameginkit caro zaisliuka po visa pasauli ismetyti bent kokiose keliasdesimt vietu. Is straipsnio man labiausiai sudomino 36 valandos. As tai laikyciau tikrai nedidelia hipoteze. Juk mus gyventi 24 h ritmu vercia aplinka. Kaip ir minejo gyvenk tamsoje (nuo saules) ir neturek laiko matavimo, tai tavo gyvenimo rintmas pasikeistu ir ji ismatavus taptu 36h. Svarbiasia yra neneigti, o meginti irodyti. Tik tokiu budu buvo sukurta elektros lempute.
svaigune 2010-08-07 12:14
ei, o tai gal mes ir esam ateiviai?? Tik jau taip seniai uzkariavom zeme (panaudodami branduolini ginkla), kad nebeatsimenam ;D O musu smegenys vis dar prisimena 36 val. paros cikla (musu ankstesnej planetoj taip buvo ).
kionig 2010-08-07 23:33
Zinai, uzsidek supermeno kostiuma, ir sakyk: "AS SUPERMENAS". Jei saves neitikinsi, tai atsistok pries veidrodi ir pamegink vel tai pakartoti. Gali kuo tik nori buti, bet tai nieko nekeicia. Straipsnis tai is mokslines fantastikos skyriaus. Numesta keletas argumentu, neva atlikti tyrimai ir cia jau darome isvada. Labai drastiska daryti isvada, kuri neturi jokios logikos, radus zalia stikla. Tuo tarpu afrikoje galima rasti ivairiu kristalu ar deimantu itin gyliai po zeme. Del tu atominiu bombu ? Kas galejo tureti tokias technologijas, kad taip greitai sukurtu atomine bomba ? Tada turejo buti visiskai kvailas, kad ismeginti ja ant saves neapskaiciuojant padariniu. Cia panasu, kad bezdzione zaide su granata, bet is kur pati granata ?
kazle 2010-08-08 00:41
Cia gal ir kvailai pasakysiu gal cia jau nevienas ta sake, nes neskaiciau visu pranesimu, bet mano manymu tai buvo asteroidas ir ne kas daugiau. As net nesuvokiu kaip galejo pries 2500 TUKST. metu sukurti atomine bomba, gerai sukure. O kodel tik po tiek daug metu ja vel sukure galejo tas atomines kurti iki dabar
Tarkvinijus Išdidusis 2010-08-08 15:06
O gal atlantidiečiai buvo sukūrę (pasak Platono pasakojimų, šalis buvo labai labai technologiškai pažengusi - skraidančios mašinos ir visa kita), o po to, nežinodami jos galingumo, pabandė susprogdinti? Sala nuskendo, o pasakojimai apie Atlantidą išliko
arbatžolė 2010-08-08 17:03
Del tu atominiu bombu ? Kas galejo tureti tokias technologijas, kad taip greitai sukurtu atomine bomba ? Tada turejo buti visiskai kvailas, kad ismeginti ja ant saves neapskaiciuojant padariniu. Cia panasu, kad bezdzione zaide su granata, bet is kur pati granata ? [/quote] dabar zmones apskaiciuoja galimus padarinius visko, bet visktiek galvoja, kad nieko blogo neatsitiks, arba "po musu kad ir tvanas..." ir atomine bomba jau ismeginom ant saves (zmogaus).
kionig 2010-08-08 18:34
Na tai tik dabar apskaiciuoja ir sumodeliuoja superkompiuteriais. Atomines bombos buvo ismegintos ir ne tik ant zmogaus. Bet isivaizduoji kiek reikia zinoti ? Kokias technologijas reikia tureti ? Straipsnyje minimas sprogimas net nevirsijo daugiau nei puses galios ant hirosimos. Butu islike technologijos, o jie mat rado zalia stikla ir padare isvadas...
Ksarka 2010-08-09 12:30
Sveiki. Palikite beždžionės ir branduolinius karus , tai nėra tiesa apie mūsų prigimtį . Visa tiesa yra tai jog esame kilę is ateiviu , skamba ganėtinai kvailai taip ? Bet štai visa nauja švieži ir dar šilta informacija apie žmonijos rasės praeiti kuria išsiaiškino mokslininkai ir pagaliau sulaukėme jos atskleidimo Pažiūrėkite dokumentinį filmą ---> http://m.youtube.com/index?client=mv-go ... fvwMdLKZv4
kazle 2010-08-09 12:45
Na, gerai pastebejai cia. Nes atlantida staigiai pranyko. Bet vistiek kazkas neaisku kaip ir is kur jie suzinojo apie atomines bombas skraidancias masina apie neissenkanty energijos saltini? Gal jie daugiau zinojo apie antigravicacija negu mes?
kionig 2010-08-09 13:13
Idek normalia nuoroda i ta video.
Ksarka 2010-08-09 17:03
Ką turi omenyje sakydamas normalią ? Tau neuzkrauna youtube.com ? Ar nerandi kitu 14 dalių ? Atsiprasau jog nuoroda nėra tuobula, bet dabar tai vienintele nuoroda ką galiu aš jum pasiuliti. Jai isaiskintum isamiau kas ten netaip , pameginciau padeti kuo galiu.
kionig 2010-08-09 17:06
http://www.ipix.lt/desc/21010519/
Ksarka 2010-08-09 17:07
Jai neuzkrauna nuorodos tuomet eikite į youtube.com ir į paieška irasykite (untold truth about UFOs (part 1) )
Ksarka 2010-08-09 17:15
Matai aš ne namie o darbe šuo metu ir narsau internetu per iphona , gal todėl tau ir netinka ta nuoroda , bet pasieskok youtubei pagal užklausą sto filmo ir pasakyk savo nuomone ką manai , butų dar šauniai jai pats padarytum nuoroda ir ją ikeltum čionai, nes kaip matai man biski nesigauna , tuomet visi galetu pažiūrėti .