Žmogus - civilizuota "beždžionė" ar didingos civilizacijos palikuonis po branduolinio karo?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2010-08-09 17:20
Aisku. Siaip tai daug ziuret ant vakaro reiks pasilikt http://www.youtube.com/watch?v=XfvwMdLKZv4
Ksarka 2010-08-09 17:27
Yra ir UK secret UFO files atskleisti , yra tam tikras saitas su visais dokumentais , žodžiu jai kas girdejote apie 2010 metu disklousure projekt , tai šitas dalykas dabar kaiptik ir vyksta , taip kad skeptikai pames liezuvius paziureja video medžiaga ar paskaite UFO bylas , aš buvau sužavėtas Vienas is labiausiai sukrecianciu naujienų jog žemėje jau vyksta tarpgalaktinis karas su ateiviais , skamba keistai ar ne ? Bet paziureja filmą isitikinsite tuom patys . Filmas nėra klastote ir jame pasakoje 100% tiesa !!!!
kionig 2010-08-09 18:00
Tikiuosiu bus geresne komedija nei "nepaaiskinami faktai"
kionig 2010-08-09 21:52
Spejimas pasiteisino. Pirmos dvi dalys yra sudo malimas. 3 - cioje kazkodel amerikonai ir irakas. 4 - nepamenu .. 5 - oje komediju komedija ypac su NASA ir menuliu bei UFO Beje, paskaityk sia tema http://www.technologijos.lt/diskusijos/ ... hp?t=13775 Tai va is kur vaikai prisiziureje skleidzia erezijas, dabar viskas aisku Beje visi video susukti arba ten vienas suskaldytas, ir jame vyrauja charizmatiskas fonas, kuris kaip siauuuboo filme, turetu griebti uz sirdies ir priversti organizma gaminti daugiau adrenalino. Aj is 5 dalies geriausiai: kodel nasa nenori gryzti i menuli ? O todel, kad jai ateiviai isake negryzti, nes bus labai labai blogai Gera komedija, reiks visgi iki galo paziuret. O siaip video kaip padarytas ? O gi surinkti daugelis "faktu", kurie tai kelia didziausias intrigas visame pasaulyje. Pvz su elektra egipte ir panasiai. P.S NASA KALCIAUSIA, o ar galima tiketis tenais naftos magnatu pasisakymu ?
Tarkvinijus Išdidusis 2010-08-09 21:55
Kionig, už X-failus įdomiau tas video? Jei neįdomiau, bet pusė velnio tai gal ir man reiks pasižiūrėt įdomumo dėlei, kas ten do per velnias
kionig 2010-08-09 22:02
Tas pats meslas tik kitoj rankoj Surinkti visi einamiausi faktai apie UFO ir tiek.
Ksarka 2010-08-09 23:06
Skeptikai , plačiau pasiskaitinekite ir pasidomėkite šitoje sritje tada komentuokite . Kaip ir rašiau , UK šita mėnesį atskleidė UFO failus , kurie buvo uždrausti viešinti. Yra tinklapis kur galite persiskaityti visas ataskaitas is valdžios slaptu arhyvu. Taigi ten pasakoja ne mokiklinukas atsistojas, kaip atskrido kaledine eglute su gyvais zaisliukais o rimtas valdžios atstovas , visi faktai surinkti ir isgvildenti kruopščiai. Manau jog tie mokslininkai tikrai turi aukštesni IQ, nei jus neigdami faktus . Pirma pagalvokite atsisėde, tik tada komentuokite .
kazle 2010-08-09 23:21
Nenoriu kistis, bet jau truputi off topic
kionig 2010-08-09 23:55
Tai tokios temos visad offtopines.
Plikas 2010-08-10 00:09
Ksarka, tikriausiai pats(pati) įtarei, kad skeptikai yra didžiausi tinginiai pasaulyje ir moka tik viską neigti. Gal užčiaupk visus skeptikus pateikdama(s) tuos nenugičijamus įrodymus apie tavo minėtus tarpgalaktinus karus ir visus kitus UFO nuotykius. P.S. Kaip jau minėjau, skeptikai - tingūs žmonės, todėl jei prikrausi krūvą linkų, jie (skeptikai) tavo žinutę praleis pro akis ir nieko nežiūrės. Taupydama(s) skeptikų ir savo laiką, trumpai glaustai surašyk tuos nenuginčijamus faktus, o įvairias nuorodas naudok, kaip tuos faktus patvirtinantį šaltinį.
kionig 2010-08-10 00:29
O ko tu tikejaisi ? kad cia rasi patikliu avineliu, kurie tiketu viskuom kas sakoma toje komedijoje ? Yra zmoniu mananciu, kad nasa isvis net menulyje nebuvus. Cia nasa buvo menulyje, bet dabar jau ufo. VIsur ufo. Kiekviena praskrendanti daikta pavadinti UFO tai nemanau, kad reikia didelio IQ. Tai tu ir pateik tuos archyvus, o ne sita propagandini video.
kionig 2010-08-10 01:11
Gerai 7 dalis, jau baigia atsibosti. Prasidejo smegenu plovimas su kazkokia kvaila psichadeline muzika, tai net nuobodu pasidare ir teko prasukineti. O man labai del ko NSO mato tik amerikonai, anglai, skotai, rusai, kinai, o virs Lietuvos jie nezada net pasirodyti Tegu jie tik pasirodo, as pirmas jiems rankas paspausciau, jei tokias turi Beje, naska irgi turejo visokiu idomiu radiniu susijusiu su ateiviais. Bet pasirodo, kad naskos linijas ir piesinius padare tos pacios gentys. Naska isnyko del ju uzklupusiu ilgameciu sausru, kurios nuniokojo paselius, taip pat truko vadens. Zmones pradejo mirti, bande kraustytis kirtur bet taip ir nepavyko jiem. Uztat ir liko naskos dykuma. Lygiai taip pat kitos civilizacijos galejo prisgalvoti rade panasiu radiniu nuo savo proteviu. PVz tie rasti mazi kunai, galejo buti zmones su issigimimais, o nebutinai ateivis. Mazi kunai, velgi tai kokiu nors vaiku, kurie mire del atitinkamu priezasciu ir niekas jais nesirupino arba negalejo pasirupinti.