[Žinios trumpai] Visas batalionas atsisakė vykdyti įsakymus, kareiviai tiesiog įsiutę (Video)  ()

Blėsta okupantų susidomėjimas karu, jie nori namo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai „praranda susidomėjimą“ karu prieš Ukrainą. Net samdiniai atsisako eiti į misijas.

Apie tai liudija perimtas okupanto pokalbis su žmona, kurį paskelbė Vidaus reikalų ministerijos vadovo patarėjas Antonas Geraščenka.

Užpuolikas prisipažįsta, kad jis „kaip reikiant įkliuvo, jis turi grįžti namo“, nes Rusijos kariuomenėje  „visiškas bardakas“.

„Pid * rasai, smirdantys šūdai!" – piktinosi okupanto žmona.

Po to rusas pasakė, kad visi kariai iš 1-ojo bataliono atsisako eiti į misijas.

„Jie sėdi kažkokiame mieste, saugo sušiktą mokyklą ir niekas neina į užduotis, tiesiog visko atsisakė“, – sakė okupantas.

Anot jo, jų kompanija sudaryta iš samdinių, kuriems buvo pažadėta, kad po Krasny Limano šturmo jie grįš namo, tačiau taip nėra.

Pokalbio pabaigoje įsibrovėlio žmona pasiskundė, kad namuose nėra net duonos, todėl jai teko parduoti vaikišką lovelę ir plyteles. Okupantas paprašė jos apsišarvuoti kantrybe, greit bus atlyginimas. Tuo pačiu okupantas pripažino, kad jie buvo apgauti dėl atlyginimo ir kad gaus daugiausiai 150 tūkstančių rublių, tai yra beveik 2,5 tūkstančio dolerių, o tai akivaizdžiai nepatiko jo žmonai.

 

Kaip anksčiau pranešė UNIAN, Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos direktoratas paskelbė perimto vieno iš įsibrovėlių ir jo tėvo pokalbio įrašą. Įraše tėvas sūnui okupantui aiškina, kaip kuo greičiau grįžti namo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: