[Žinios trumpai] Generolas: „aiškiai matosi, kad Rusija 50 metų nedalyvavo jokiame kare - tai ne kariuomenė“ (Video)  (1)

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo generolo majoro Viktoro Jaguno nuomonė apie Rusijos kariuomenę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariai per pastaruosius 50 metų nedalyvavo jokiose karinėse operacijose prieš reguliariąją armiją, pažymėjo Viktoras Jagunas.

Rusija neturi armijos, jos kariai pastaraisiais metais buvo auklėjami propagandinių serialų dvasia: kariškiai juos prižiūrėjo ir pradėjo tikėti savo galia.

Tokią nuomonę „FreedomUA“ eteryje išsakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo generolas majoras Viktoras Jagunas.

„Per pastaruosius 50 metų ši „armija“ nedalyvavo jokiose kovinėse operacijose prieš reguliariąją kariuomenę. Ir Afganistanas, ir Čečėnija, ir vietiniai karo veiksmai Padniestrėje, Karabache ir Sirijoje yra karai su sukilėliais. O kai jie atvyko į kitą šalį ir pirmą kartą susidūrė su profesionaliais kariškių veiksmais, viskas subyrėjo“, – pastebėjo ekspertas.

„Jie neturi armijos, tai krūva žmonių, kurie net nemoka pasakyti savo nuomonės normalia žmonių kalba“, – pridūrė Viktoras Jagunas.

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo duomenimis, nuo plataus masto invazijos į Rusiją pradžios Ukrainos gynėjai sunaikino apie 30 500 įsibrovėlių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(2)
(45)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: