Konkursas (baigtas): laimėkite nemokamus pakvietimus į „Microsoft“ technologijų konferencija „TechDay 2012“  (0)

Š.m. spalio 2 dieną Vilniuje įvyks jau antroji „Microsoft“ technologijų konferencija „TechDay 2012”. Daugiau nei 500 įmonių ir padalinių vadovų, IT specialistų, programuotojų ir entuziastų vienijanti konferencija tradiciškai tampa didžiausiu metuose „Microsoft“ technologiniu renginiu Lietuvoje ir Baltijos šalyse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak „Microsoft Lietuva“ generalinio direktoriaus Kristijono Kaikario, korporacija visame pasaulyje didžiulį dėmesį skiria IT specialistų mokymams ir naujų galimybių pristatymui, todėl ši konferencija tampa informatyviausiu renginiu visiems besidomintiems. „Šis verslo sezonas išsiskirs ypatinga naujų “Microsoft“ produktų gausa, tad maloniai kviečiame iš pirmųjų lūpų išgirsti apie tai, ką jau netrukus pristatysime įmonėms ir vartotojams,“ - sakė K. Kaikaris. 

Vienu metu vyksiančiose šešiose sesijose, skirtose įmonių ir finansų departamentų direktoriams, IT skyrių vadovams, informacinių technologijų specialistams, programuotojams, taip pat „Microsoft“ partneriams, iš viso bus pristatyti 36 pranešimai.

Pagrindinis dėmesys konferencijoje bus skiriamas jau netrukus planuojamiems pristatyti naujiems „Microsoft“ produktams – lankstųjį darbo stilių užtikrinantiems sprendimams įmonėse ir organizacijose, naujajai operacinei sistemai „Windows 8” ir jos naudai verslui, biuro programų ir paslaugų sprendimams “Office 2013” ir “Office 365”, mobiliosioms aplikacijoms išmaniesiems telefonams su operacine sistema „Windows Phone“, debesijos operacinei sistemai “Windows Server 2012”, taip pat kitoms “Microsoft” naujovėms.

Daugiau informacijos apie „TechDay 2012“ galima rasti tanklalapyje www.techday.lt. Detali konferencijos programa paskelbta čia.

Konferencija yra mokama, tačiau 5 portalo technologijos.lt skaitytojai turi galimybę laimėti nemokamus pakvietimus. Tam tereikia labai nedaug pastangų ir trupučio laimės – atsakykite į žemiau pateiktus nesunkius klausimus apie kai kurias „Microsoft“ technologijas, o rugsėjo 26 d. iš visų teisingai atsakiusiųjų burtų kelių atrinksime 5 laiminguosius, kurie į konferenciją „TechDay 2012” pateks nemokamai. Jeigu nuspręsite į klausimus atsakyti kelis kartus, atsakymai su sutampančiu el. pašto adresu tikrinami tik vieną kartą - bus užskaitomi pirmo įvedimo duomenys. 

------

Konkursas baigėsi

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: