„Microsoft“ keičia logotipą  (15)

Tai galima vadinti ketvirčio amžiaus vizitu pas visažistą: korporacija „Microsoft“ ketvirtadienį paskelbė keičianti savo logotipą ir parodė kaip atrodys naujasis. Kompanija teigia, jog šis logotipo pokytis yra pirmasis per pastaruosius 25 metus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Dabar yra puikus laikas pokyčiams. Šie metai mums yra neįtikėtinai jaudinantys, kadangi mes ruošiamės išleisti beveik visų savo produktų naujas versijas. „Windows 8“, „Windows Phone 8“, „Xbox“ paslaugos, sekanti „Office“ karta – visuose šiuose produktuose jūs pamatysite panašią išvaizdą ir patirtį, kuri suteiks panašų valdymą kompiuteriuose, telefonuose, planšetiniuose kompiuteriuose ir televizoriuose“, – rašoma kompanijos tinklaraštyje. Anot korporacijos atstovų, šie pokyčiai reiškia naują „Microsoft“ erą, ir siekiant tai atspindėti keičiamas logotipas. Pirmą kartą per 25 metus pakeistas logotipas atspindi produktų dizaino principus, tuo pačiu išlaikant „Microsoft“ prekės ženklo vertybes, šriftą ir spalvas.

Žadama, kad nuo šiandien naujasis „Microsoft“ logotipas bus aktyviai naudojamas. Tiesa, kadangi tokiems pokyčiams įgyvendinti reikia laiko, korporacija neatmeta, kad kartais žmonės dar gali pastebėti ir senąjį logotipą.

„Mes džiaugiamės naujuoju logotipu, o dar labiau – naująja era, kurioje pakeitėme požiūrį į tai, kaip mūsų produktai gali padėti žmonėms ir verslui visame pasaulyje išnaudoti visą potencialą“, – teigia „Microsoft“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (15)

Susijusios žymos: