„Microsoft“ paneigė gandus, jog kuria firminį telefoną  (0)

Tuo metu, kai korporacija „Microsoft“ anonsavo savo planšetinį kompiuterį „Surface“ su operacine sistema „Windows 8“, iš karto atsirado gandų, jog kitu logišku kompanijos žingsniu turėtų tapti firminis išmanusis telefonas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Microsoft“ pasirodymas planšetinių kompiuterių rinkoje yra tikrai drąsus žingsnis, mano rinkos analitikai. Programinės įrangos gigantas nepabūgo, jog nuo jo gali nusisukti OEM partneriai (savo nepasitenkinimą jau išsakė kompanijos „Acer“ aukščiausiojo lygio atstovas). Iš vienos pusės, išmaniojo telefono anonsas iš tikrųjų būtų logiškas žingsnis, tęsiant numatytą strategiją, į ugnį alyvos įpylė analitikas Rick Sherlund, kuris pareiškė, jog vienas iš „Microsoft“ partnerių Azijoje jau turi kontraktą išmaniesiems telefonams gaminti. Tiesa, vis dar nėra aiškumo, ar kalbama apie etaloninį įrenginį, ar apie vartotojams skirtą masinį produktą.

Dabar gi, jei tikėti kompanijos atstovu, belieka tikėtis kažkokių siurprizų tik iš partnerių, kurie buvo paskelbti kaip galimi „Windows Phone 8“ išmaniųjų telefonų gamintojai. Priminsime, kad tarp jų yra „Samsung“, „Nokia“ ir „Huawei“. Anksčiau jau buvo pasirodžiusi neoficiali informacija apie tai, jog HTC šiuo metu ruošia iš karto tris WP8 telefonus – „Zenith“, „Accord“ ir „Rio“. Pirmasis jų pozicionuojamas kaip flagmanas, antrasis – kaip vidutinio, o trečiasis – kaip biudžetinio segmento sprendimas. Kitų kompanijų planai, deja, nežinomi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: