Kinijos turgelio stebuklai: geriausi „Black Friday“ pasiūlymai vienoje vietoje – didžiausias nuolaidas turinčios prekės, vykstantys žaidimai ir jų sąlygos (akcija vyksta 11.24-11.28)  (2)

Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ lapkričio 24 dieną startavęs išpardavimas „Black Friday“ pamažu pradeda įsibėgėti. Kaip ir buvo galima tikėtis, kartu su išpardavimo pradžia, elektroninėje parduotuvėje taip pat buvo paskelbta dar daugiau papildomos informacijos, itin naudingos visiems potencialiems pirkėjams, norintiems gauti maksimumą naudos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-11-25 Kinijos turgelio stebuklai: geriausi „Black Friday“ pasiūlymai vienoje vietoje – didžiausias nuolaidas turinčios prekės, vykstantys žaidimai ir jų sąlygos (akcija vyksta 11.24-11.28)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, jog šiandien, lapkričio 24 dieną yra suplanuotos pačios didžiausios nuolaidos – tikrasis „juodasis penktadienis“. O pats išpardavimas tęsis net iki lapkričio 28 dienos.

Nesiūlome pirkti vien dėl to, kad daromos didžiulės nuolaidos – mes už protingą ir poreikius atitinkantį vartojimą. Bet jei iš žemiau aprašytų prekių kažko tikrai reikia arba jau planuojate šventines dovanas, daug abejoti neverta - kainos kaip niekada yra palankios, o asortimentas gausus.

Kaip jau įprasta kinams, „Black Friday“ išpardavimo metu bus galimybė laimėtų prizų - Kinijos elektroninė parduotuvė vienam iš pirkėjų ruošiasi įteikti „Vernee“ prekinio ženklo prizą. Deja, bet kol kas nėra visiškai aišku kaip tapti laimėtoju. Tačiau įvertinus tai, kad „Vernee“ kompanija gamina tik išmaniuosius telefonus, koks prizas laukia vieno laimingojo pirkėjo – daugiau nei akivaizdu. Nors galutinio aiškumo nėra, bet pagal ankstesnes užuominas galima prognozuoti, kad „Vernee“ išmanusis telefonas bus įteiktas vienam iš „PayPal“ pirkėjų, kuris spės pasinaudoti jau minėtu 2% pirkinių krepšeliui taikomos nuolaidos pasiūlymu lapkričio 25 – 29 dienomis.

Šį kartą apsilankyti pagrindiniame „Black Friday“ išpardavimo puslapyje yra verta ir dėl to, kad  kas pusvalandį yra paskelbiami aštuoni nauji produktai, kuriems tam tikram laikotarpiui yra suteikiama nuolaida.

Kaip ir buvo galima tikėtis, greta jau anksčiau skelbtų nuolaidų išmaniesiems telefonams bei planšetiniams kompiuteriams pagaliau buvo anonsuotos ir likusios prekių kategorijos, kuriose „Black Friday“ metu taip pat yra apstu nukainuotos pačios įvairiausios produkcijos.

Kaip ir galima tikėtis, nuolaidų sąrašą papildė specialios akcijos nešiojamiems kompiuteriams ir hibridams, tačiau yra ir įdomesnių prekių kategorijų: virtualios realybės akiniai, veiksmo kameros, fiziniai aktyvumo asistentai, ausinės bei IP kameroms.

Tuo tarpu kompiuterinės technikos kategorijoje galima rasti nuolaidų projektoriams, maršrutizatoriams, klaviatūroms, pelėms, microSD kortelėms ir netgi SSD diskams.

Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šį kartą taip pat nepamiršo ir „Intel“ centrinių procesorių gerbėjų – jie „Black Friday“ metu turi galimybę pigiau įsigyti ne tik planšetinius kompiuterius, bet ir itin universalius bei geru našumu išsiskiriančius TV priedėlius.

Gera žinia ir ta, kad „Gearbest“ taip pat neužmiršo buitinės elektronikos pirkėjų ir jiems šį kartą siūlo įsigyti tiek nukainuotus išmaniuosius dulkių siurblius, tiek įvairius namų automatizavimui skirtus aksesuarus, kurie leidžia realizuoti primityvius išmaniųjų namų sprendimus.

Žinoma, pamiršti neliko ir kvadrokopterių bei dronų pirkėjai – jiems šį kartą skiriamas tikrai ypatingas dėmesys ir tai bene geriausiai įrodo išparduodamos produkcijos kiekis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(18)
(-11)

Komentarai (2)