„Nedelsiant.“ Skelbia, kas bus su kelionėmis iš „Beta Travel“  ()

„Novaturas“ praneša, kad nuo birželio 13 d. nutraukia sutartį su „Beta Travel“ ir proaktyviai perima visus šios kelionių agentūros įsipareigojimus, kurie yra susiję būtent su „Novaturo“ organizuojamomis kelionėmis.



© JoshuaWoroniecki (Free Pixabay license) | https://pixabay.com/photos/travel-airport-boarding-pass-5219496/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovė užtikrina, kad visas keliones savo klientams įgyvendins. Rūpindamasis keliautojais ir jų komfortu, „Novaturas“ operatyviai inicijavo aptarimą su „Beta Travel“ atstovais dėl aiškaus veiksmų plano ir priėmė sprendimus.

„Mūsų prioritetas neabejotinai yra keliautojų pasitikėjimas, todėl tik pasirodžius pirmosioms žinioms apie UAB „Beta Media“ inicijuojamą bankrotą, nedelsiant ėmėmės aiškintis aplinkybes būtent dėl kelionių agentūros „Beta Travel“ veiklos. Užtikriname, kad iš savo pusės atsakingai atliekame visus reikalingus veiksmus, jog mūsų keliones per šią agentūrą įsigiję klientai nepatirtų jokių nepatogumų – visos „Novaturo“ organizuojamos kelionės įvyks.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Uodų lempa-gaudyklė, kelioninis šaldiklis, jump starteris, nuo saulės įkraunama išorinė baterija, galingi nešiojami PC (Video)
1203 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Uodų lempa-gaudyklė

2) „Bakeey“ - 30000mAh išorinė baterija, įkraunama ir nuo saulės

3) „Ninkear A15“ - globali versija, 15.6 colių, 16+512GB, Win 11 OS

4) „KROAK“ - 25L kelioninis šaldiklis

5) „POPDEER PD-J02“ - 23800mAh, iki 3000A jump starteris

6) „Ninkear N16 Pro“ - 32GB+1TB, 2,5K ekranas, Win 11 OS

Išsamiau

Su „Beta Travel“ atstovais sutarėme dėl aiškaus veiksmų plano  – komunikacija vyksta sklandžiai. Sutartį su agentūra nutraukiame, o jau esamų kelionių rezervacijas savo iniciatyva perimame ir, kaip minėta, įgyvendinsime. Su klientais kontaktuosime tiesiogiai ir artimiausiu metu pateiksime jiems visą aktualią informaciją“, – sako „Novaturo“ grupės vadovas Kristijonas Kaikaris.

 

Patikslinama, kad „Beta Travel“ buvo viena iš „Novaturo“ partnerių agentūrų, iš kurios klientai galėjo įsigyti bendrovės siūlomus kelionių paketus. Ji sudarė tik labai nedidelę dalį „Novaturo“ pardavimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()