Grandiozinė žinia. Ką daro „15min grupė“  ()

Lietuviško kapitalo „15min grupė“ pirmadienį pranešė siekianti įsigyti „M-1“ radijo stočių grupę. Tiesa, kaip skelbiama, įsigijimui dar turi pritarti Lietuvos radijo ir televizijos komisija (LRTK) bei strateginius sandorius tikrinanti Vyriausybės komisija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-01 Grandiozinė žinia. Ką daro „15min grupė“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei sandoriui bus pritarta, „15min“ įsigis 100 proc. įmonių „M-1“, „Ultra Vires“, „Radijo stotis Laluna“ ir „Reklamos Ekspertai“ akcijų, kurias valdo Rūta Grušnienė. 

„Tikime muzika ir jos galia, tikime radijo verslu ir jo ateitimi. Kaip daugelis iš mūsų, ir aš augau su „M-1“, taigi džiaugiuosi turėdamas galimybę prisiliesti prie šios organizacijos iš arčiau. O tapdami didesne žiniasklaidos grupe, galėsime žmonėms pasiūlyti kokybiškesnes naujienas, pramogas ir laiko praleidimą su visais mūsų prekės ženklais“, – pranešime cituojamas „15min grupės“ akcininkas Tomas Balžekas.

Fantastiška dovana! Delninė žaidimų konsolė - tūkstančiai žaidimų, talpi baterija, didelis ekranas. Ribotas kiekis („Powkiddy RGB20S“)
1882

Puiki kaina!

Ribotas kiekis

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Savo ruožtu R. Grušnienė teigia, kad įgyvendinus sandorį „M-1“ ženklas kartu su „15min grupe“ formuos naują lietuvišką žiniasklaidos grupę.

„Dirbau šiose įmonėse daugiau nei 30 metų, iš kurių 18 metų sėkmingai joms vadovavau. „M-1“ ženklas yra Lietuvos legenda, gimusi kartu su mūsų laisve, prasidėjusi dar prieš Nepriklausomybės atkūrimą. Perduodu ją žmonėms, kurie tą tikrai supranta“, – sakė ji.

 

Sulaukus LRTK ir strateginius sandorius tikrinančios vyriausybės komisijos leidimo, sandorį planuojama užbaigti šių metų vasarą. Sandorio suma neatskleidžiama, jis finansuojamas nuosavomis ir skolintomis lėšomis.

Sandoryje pirkėją konsultavo advokatų kontora „Cobalt“, pardavėją – „Ellex“ ir „PwC“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: ELTA
ELTA
(1)
(1)
(0)
Kopijuoti, platinti, skelbti ELTA turinį be ELTA raštiško sutikimo draudžiama

Komentarai ()