Vaistinėje nėra reikiamų vaistų? Skambink!  (8)

Ar teko susidurti su nemalonia situacija, kai nė vienoje artimiausioje vaistinėje nėra reikiamų vaistų? Nuo šiol tai nebus problema, nes informaciją telefonu teikianti bendrovė galės atsakyti į klausimą, kurioje konkrečiai vietoje tuo metu galima įsigyti reikiamų vaistų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Informacijos telefonu 118 konsultantai suteiks informacijos apie artimiausią reikiamų medikamentų turinčią vaistinę ir jų kainą. Konsultantai taip pat galės sujungti su vaistinės darbuotojais, kurie prireikus rezervuos vaistus iki atvyks klientas.

Naują paslaugą informacijos telefonu ir kontaktų centrų paslaugų lyderė Lietuvoje „Lintel“ šią savaitę pradėjo teikti bendradarbiaudama su Vaistų gamintojų asociacija ir bendrove SKS, sukūrusia informacinę sistemą „SKS vaistai“.

TEO įmonių grupei priklausančios įmonės „Lintel“ generalinio direktoriaus Remigijaus Šerio teigimu, informacijos telefonu 118 konsultantai kasdien sulaukia maždaug pusės tūkstančio skambučių kai teiraujamasi informacijos apie vaistines. „Daugelis skambinančiųjų domisi vaistinėse parduodamais medikamentais, tad nuo šiol jiems padėsime sutaupyti laiko ir nukreipsime juos į konkrečią vaistinę“, - pasakojo R. Šeris.
Konsultantai teiks informaciją apie visus vaistinėse parduodamus vaistus – receptinius ar parduodamus be recepto, kompensuojamus Valstybinės ligonių kasos ar įsigyjamus vien savomis lėšomis.

Šiuo metu informacija teikiama apie vaistinėse „Gintarinė“, „Norfa“, taip pat Baltijos vaistinių grupės bei Nepriklausomų vaistinių grupės parduodamus vaistus. Tikimasi, kad artimiausiu metu prie šios informavimo sistemos prisidės ir kiti vaistinių tinklai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: vtv.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (8)