Vilniuje jau galima išsinuomoti tikrus elektrinius dviračius  (8)

Nuo šių metų gegužės mėnesio pradžios specializuota elektrinių dviračių parduotuvė elektriniaidviraciai.lt Vilniaus gyventojams ir svečiams siūlo išbandyti kitokį kelionių būdą po Vilnių – atsisakyti burzgiančių automobilių, nesigrūsti viešajame transporte, neprakaituoti minant paprastus dviračius ir žengti kartu su technologijomis į priekį – išsinuomoti tikrą elektrinį dviratį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors Vilniuje jau keli metai veikia nuomos punktai, kur galima nuomotis galingesnės klasės elektrinius dviračius, tačiau pagal bendrą tokių priemonių klasifikaciją, jie priskiriami „E-bike“ klasei ir iš esmės yra ne elektriniai dviračiai, o elektriniai mopedai. 

Tikrieji elektriniai dviračiai priklauso „Pedelec“ klasei - iš išvaizdos jie yra beveik identiški paprastiems dviračiams ir turi įprastinius pedalus, todėl suteikia žymiai daugiau galimybių nei „E-bike“ elektriniai mopedai. 

„Pedelec“ klasės elektriniai dviračiai leidžia tris skirtingus važiavimo režimus:

  • 1. išjungus elektrinius variklius – važiuojama tik minant pedalus;
  • 2. įjungus pagalbinį elektrinių variklių režimą - jie padeda sukti ratus tik pradėjus minti pedalus; keičiant minimo intensyvumą labai lengvai reguliuojamas judėjimo greitis
  • 3. įjungus automatinį elektrinių variklių režimą - jie nuolatos suka ratus net ir neminant pedalų. Tuomet važiuojama kaip įprastiniu elektriniu mopedu.

Platus tokių elektrinių dviračių važiavimo režimų pasirinkimas sukuria visai kitokius kelionių įspūdžius, pavyzdžiui nuokalnėje galima pamiklinti kojas, o judant į kalną jau įjungti elektrinius variklius. Be to, visiškai nebaisus ir akumuliatoriaus išsikrovimas – turint elektrinį mopedą jau tektų jį stumti iki artimiausio pakrovimo punkto, o su elektriniu dviračiu galima tiesiog numinti iki jo.

Norintys išbandyti tikrąsias „Pedelec“ elektrinių dviračių galimybes arba tiesiog pasimėgauti ramiomis kelionėmis po Vilniaus miestą ar jo apylinkes, kviečiami į elektriniaidviraciai.lt saloną. Čia visi pageidaujantys galės išsinuomoti arba nusipirkti elektrinį dviratį. 

Norintys išsinuomoti turėtų iš anksto užsiregistruoti, kad salonas rezervuotų pageidaujamą elektrinį dviratį. Nors išankstinė registracija ir reikalinga, pati procedūra bus greita – elektrinį dviratį salone galėsite pasiimti dar tą pačią arba sekančią darbo dieną. 

Susidomėjusius turėtų nudžiuginti ir tas faktas, jog nuomojant nereikės palikti jokio užstatot, tik pateikti asmens tapatybės dokumentus. Jei tokia galimybe susidomėjote, nuomos kainas surasite elektriniaidviraciai.lt tinklapyje.

Pasak elektriniaidviraciai.lt atstovų, nuomos laikotarpis neribojamas, o nuomojantis daugiau nei parą kaina derinama individualiai. Visais atvejais galioja taisyklė – kuo ilgesnis laikotarpis, tuo didesnė nuolaida.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (8)