Kinijos turgelio stebuklai: 3 nauji išpardavimai gadžetų gerbėjams – nestandartinio dizaino žaidimų klaviatūra, itin universalus TV priedėlis ir 360 laipsnių kampu vaizdus filmuojanti kamera  ()

Kinijoje įsikūrusioms elektroninėms parduotuvėms kiekviena savaitė – kažkuo ypatinga. Nepaisant to, praeitą savaitę organizuoti išpardavimai pasisekė ar ne, kitą savaitę pirkėjų vis tiek lauks visiškai nauji specialūs pasiūlymai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ anksčiau labai daug dėmesio skyrė išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių išpardavimams. Vis dėlto šiuo metu „Gearbest“ prioritetai atrodo gerokai pasikeitę, nes pastaruoju metu vis daugiau ir daugiau dėmesio yra skiriama smulkiosios elektronikos pirkėjams. Būtent tokiais pasiūlymais aktyviai domisi ir mūsų skaitytojai, todėl įdomiausius šios savaitės „Gearbest“ pasiūlymus nusprendėme apžvelgti plačiau.

Kompiuterinių žaidimų mėgėjams skirtame „The Gaming Keyword and Gaming Mouse Promotional Sale“ išpardavime šį kartą puikių pasiūlymų taip pat gali rasti ir mobilumą vertinantys pirkėjai. Pavyzdžiui, 16 eurų kainuojanti belaidė klaviatūra „iPazzPort 25“ šiuo metu itin daug dėmesio susilaukia dėl savo nestandartinio dizaino sprendimo.

„iPazzPort 25“ ypatinga tampa dėl to, nes gali būti naudojama dviejuose skirtinguose darbo režimuose. Vienas šių darbo režimų „iPazzPort 25“ leidžia naudoti kaip įprasta standartinio dydžio klaviatūra su skaičiais. Tuo tarpu antrasis darbo režimas ypatingas tuo, nes dešinėje pusėje esantį skaičių klaviatūros segmentą leidžia paversti lietimui jautriu paviršiumi, o tai leidžia jį naudoti kaip kompiuterinę pelę.

Šią savaite išpardavime „2017 TV BOX Flash Sale“ pirkėjų akys nuolatos kliūva už vos 10 eurų kainuojančio universalaus „PTVdisplay DA02“ priedėlio. Pastarasis šiuo atveju ypatingas tuo, nes yra skirtas tik vaizdo transliacijai belaidžiu būdu realizuoti naudojant tokius gerai žinomus turinio apsikeitimo protokolus, kaip DLNA, Airplay, Miracast ir t.t.

Čia svarbu pabrėžti, kad „PTVdisplay DA02“ yra suderinamas su visomis populiariausiomis operacinėmis sistemomis („Android“, „iOS“, „Mac“, „Windows“) ir taip pat gali būti prijungtas praktiškai prie bet kokios ekrano su HDMI jungtimi. Kitaip sakant, dėl gero suderinamo „PTVdisplay DA02“ be jokių problemų gali būti naudojamas tiek su naujais, tiek su senesnės kartos televizoriais, išmaniaisiais telefonais,  kompiuteriais bei monitoriais.

Galiausiai „The Best Brands Products Flash Sale“ išpardavime šiuo metu daug dėmesio susilaukia kiek daugiau nei 60 eurų kainuojanti belaidė valdoma (gali apsisukti 360 laipsnių kampu aplink savo ašį) IP kamera „Xiaomi Wireless Smart“. Ši aukštosios raiškos (1920 x 1080) IP kamera labiausiai ypatinga tampa dėl to, nes turi net iš 10 LED sudarytą naktinį pašvietimą, tačiau abejingų nepalieka ir dėl savo nepriekaištingo dizaino.

Be to, užsienio pirkėjai taip pat pabrėžia, kad šią IP kamerą dažniausiai renkasi dėl gero suderinamumo su „Android“ bei „iOS“ platformomis bei realizuoto papildomo funkcionalumo, kuris tiesiog išmaniojo telefono ekrane realiu laiku leidžia ne tik valdyti, bet net ir iki 4 kartų skaitmeniniu būdu priartinti matomą vaizdą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(17)
(6)
(11)

Komentarai ()