„Galiu drąsiai sakyti, kad tai yra aukščiausios klasės belaidės ausinės ir tai yra geriausia, ką šiuo metu galima rasti už tokią kainą“. Poliruotas metalas, nuostabi baterija, labai geras garsas ir Qualcomm cVc technologija („OnePlus Bullets Wireless 2“ apžvalga, Video)  (3)

„Mano rankose yra naujosios OnePlus kompanijos belaidės ausinės Bullets Wireless 2. Pirmosios serijos ausinės buvo labai sėkmingos, o ar tokios pačios sėkmės susilauks naujoji ausinių versija? Į šį klausimą tikriausiai atsakys tik laikas, bet išbandęs OnePlus Bullets Wireless 2 ausines galiu drąsiai sakyti, kad tai yra aukščiausios klasės produktas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas teigia, kad „OnePlus Bullets Wireless 2“ ausinės atkeliauja nedidelėje, kompaktiškoje pakuotėje.

Priekyje yra pavaizduotos pačios ausinės, o dėžutės nugarėlėje surašytos techninės ausinių specifikacijos.

Pačioje pakuotėje randame naudojimosi instrukciją anglų kalba, garantinį taloną, dvi poras skirtingo dydžio pagalvėlių, originalų kompanijos C-tipo USB įkroviklį ir ausinių dėkliuką.

„Tokį dėkliuką turėjo ir pirmos kartos OnePlus ausinės. Jis yra visai šaunus, turi du papildomus magnetukus, tad užtikrina saugesnį ausinių laikymą (1:10 min.).

„Šios ausinės, kaip ir pirmosios kartos, yra pakabinamos ant kaklo. Jos taip pat turi du tokios sustorėjimus, kuriuose yra įtaisytos ausinių baterijos.

Taip pat ant vieno iš šių sustorėjimų yra įtaisytas ausinių įjungimo/išjungimo mygtukas, šviesos indikatorius ir C-tipo baterijų įkrovimo jungtis. Kitame sustorėjime nieko nėra.

Kairiojoje laido pusėje taip pat yra ausinių valdiklis, su kuriuo galime reguliuoti garsą, sustabdyti/paleisti dainą, priimti/atmesti skambutį ir iškviesti balso asistentą.

Pačios ausinės yra pagamintos iš nupoliruoto metalo ir jos šiek tiek blizga. Taip pat jų nugarėlės yra plokščios ir su magnetukais, tad jos sukimba drauge ir puikiai laikosi ant kaklo – praktiškai nėra galimybės jas pamesti.

Be to, tokiu atveju muzika automatiškai nustoja grojusį – padaroma pauzė. Jei vėl ausinės atskiriamos – muzika automatiškai pradeda groti. Tiesa, pastarasis dalykas veikia tik OnePlus telefonuose. Kitiems teks paspausti „Play“ mygtuką.“

„Daugelis turbūt galvojate, kad paprastos belaidės ausinės su dėkliuku, kuris tuo pačiu ir įkrauna ausines, yra patogiau nei tokių ausinių įkrovimas. Bet tik ne šiuo atveju.

Baterija OnePlus Bullets Wireless 2 ausinių tiesiog nuostabi – be perstojo muzikos galima klausytis 14 valandų, o vos per 10 minučių šių ausinių bateriją įkrausime tiek, kad energijos užteks muzikos klausytis net 10 valandų. Greitojo įkrovimo technologija Warp dirba puikiai.“

„Garso kokybė yra labai gera, bet kokio stiliaus muzikos klausytis yra malonu. Aplinkos triukšmo praktiškai jokio, ausinės gerai dirba.

Be to, ausinės su telefonu yra suporuojamos Bluetooth 5.0 ryšiu ir palaiko Qualcomm aptx HD technologiją, tad garsas yra labai geras. Įdomus momentas ir tas, kad vienu metu ausinės gali būti suporuotos su dviem įrenginiais, tad jei norėsite perjungti ausines nuo telefono prie planšetinio kompiuterio – tai užtruks vos porą sekundžių.

Taip pat šios ausinės turi ir Qualcomm cVc technologiją, kuri užtikrina, jog pokalbio metu bus girdimas tik aiškus kalbančiojo balsas ir jokių pašalinių garsų. Ir štai kaip ši technologija veikia praktiškai (4:46 min.).

Apibendrindamas galiu pasakyti, kad už tokius pinigus gauname labai šaunias belaides ausines, kurios pasižymi naujausiomis technologijomis ir užtikrina puikią garso kokybę.

Taip, kai kuriems įprastos belaidės ausinės su dėkliuku-įkrovimo stotele gali atrodyti geresnis pasirinkimas, bet tiems, kurie ieško belaidžių ausinių, su kuriomis nori sportuoti – tada OnePlus Bullets Wireless 2 yra geriausia, ką šiuo metu galima rasti rinkoje už tokią kainą.

Ir netgi sakyčiau, kad OnePlus Bullets Wireless 2 turi tokių privalumų, kuriais gali pasigirti tik gerokai brangesnės ausinės.“

Speciali akcija

„OnePlus Bullets Wireless 2“ ausinės:

Aliexpress82,17 €;

  • 5.0 balai, 25 vertinimai
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(6)
(-4)

Komentarai (3)