Raudonplaukiai spermos donorai – nepageidaujami (Video)  (14)

Didžiausias pasaulyje spermos bankas turi užtektinai atsargų, todėl leidžia sau prabangą atsisakyti raudonplaukių ir kitų šviesaus gymio donorų paslaugų. Priežastis – paprasta: jų sperma nepaklausi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Cryos“ spermos banko Danijoje vadovas Ole Schou teigia, jog šiuo metu spermos banke laikoma 70 litrų spermos. Potencialių donorų eilėje – mažiausiai 600 vyrų. O. Schou nevynioja žodžių į vatą – jiems reikia tik rudaakių donorų.

„Atsisakome tokių kandidatų į donorus, nes ir taip jų turime per daug, – neslepia spermos banko vadovas. – Laukiančiųjų eilėje – per 600 šviesiaplaukių, norinčių tapti spermos donorais. Tačiau mums reikia kitų tautybių, rasių, rudakių, tamsiaodžių vyrų. Tariame „Ne“ visiems šviesiems skandinaviškų bruožų vyrams, nebent jie būtų rudakiai. Turime pakankamai mėlynakių, žaliaakių, pilkų akių spalvos donorų. Mums reikia rudakių.“

Raudonplaukių vyrų sperma paklausi tik Danijoje ir kaimyninėje Švedijoje, taip pat keliauja į Airiją ir Vokietiją. Už Šiaurės Europos ribų tokių vyrų spermos niekam nereikia. Skelbiama, kad šis spermos bankas siūlo didžiausią spermos donorų pasirinkimą pasaulyje, o sėklą siunčia klinikoms ir privatiems klientams daugiau nei į 65 šalis.

Vaizdo siužetas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (14)