[ŽT] Tai būtų sensacija. „Ukrainos raketa pirmą kartą smogė į Rusijos teritoriją“ (Foto)  ()

Ukrainos raketa pirmą kartą nuskriejo daugiau nei 150 km gilyn.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Briansko srities gubernatorius Aleksandras Bogomazas sakė, kad oro gynybos srityje buvo numuštos dvi Ukrainos raketos. Viena jų nukrito Bytošo kaime, esančiame beveik 170 km nuo sienos su Ukraina. Anksčiau taip toli skrisdavo tik dronai. Nukritus vienai iš raketų, lentpjūvė Bytošo kaime buvo visiškai sunaikinta, sakė Bogomazas. Jo teigimu, aukų nebuvo.

Kur nukrito antroji raketa, Bogomazas nenurodė. Rusijos Federacijos valdžia taip pat nepatikslino, kokiomis raketomis buvo smogta.

Jei raketa pasiekė Bytošą, tai pirmas kartas, kai Ukrainos raketa galėjo skristi taip toli į Rusiją. Be to, Bytošas yra pakeliui į Maskvą nuo Ukrainos sienos.

Sprogimo pasekmes skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

 

„Z-žurnalistas“ Kotionokas savo „Telegram“ kanale teigia, kad ant lentpjūvės Bytoše nukrito dronas. Kartu jis pažymi, kad, pagal kitą versiją, sprogimą sukėlė numuštos oro gynybos raketos kritimas.

Anksčiau Ukraina atakavo taikinius Rusijos gilumoje, naudodama tokius dronus kaip UJ-22 „Airborne“ arba modernizuotus sovietų žvalgybinius dronus, tokius kaip Tu-141 ir Tu-143.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(140)
(14)
(126)

Komentarai ()

Susijusios žymos: