„Google“ ruošia socialinių tinklų naujienų skaitytuvą (Video)  (0)

„Google Propeller“ – taip neva vadinsis būsimoji „Google“ programa, suteiksianti galimybę socialinių tinklų vartotojams patogiau skaityti jų draugų skelbiamas žinutes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie naują „Google“ kuriamą programą, konkuruosiančią su „Apple“ planšetiniam kompiuteriui „iPad 2“ skirta panašios paskirties programa „Flipboard“, pirmasis pranešė IT technologijų tinklaraštininkas Robertas Scoble. „Iš vieno „Google“ dirbančio žmogaus girdėjau, kad kuriamas „Flipboard“ konkurentas, veiksiantis ir „Android“ aplinkoje, ir „iPad“ kompiuteriuose. Mano šaltinis sakė, kad šios programos versijos, kurias jam teko matyti, yra velniškai geros“, – dalijosi naujiena R. Scoble.

Pranešama, kad būsimoji „Google“ programa kodiniu pavadinimu „Propeller“ veiks panašiai kaip ir „iPad“ planšetiniams kompiuteriams skirta „Flipboard“: visas naujienas iš interneto socialinių tinklų rinks į atskirą skaitmeninį žurnalą, kurį patogu skaityti planšetinio kompiuterio ekrane. „Flipboard“ yra viena populiariausių „App Store“ programų planšetiniams kompiuteriams, 2010 m. „Apple“ jai skyrė „Metų programos“ įvertinimą.

Kitaip, nei „Flipboard“, „Google Propeller“ bus daugiaplatformė ir veiks tiek „iPad“, tiek „Android“ OS valdomuose planšetiniuose kompiuteriuose. Kada ji bus pateikta rinkai, neaišku, nežinoma ir tai, ar ji bus mokama, ar ne.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)