Ericas Schmidtas: „„Google“ automobiliai važiuoja geriau, negu jūs girti“  (2)

Neseniai vykusioje „Google“ organizuotoje kasmetinėje konferencijoje „Zeitgeist“ atskirai buvo skirtas laikas klausimams iš auditorijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Google“ valdybos pirmininkas Ericas Schmidtas kartu su kompanijos generaliniu direktoriumi Larry Page’u atsakinėjo į žiūrovų užklausimus, o viena iš temų buvo „Google“ automobilių projektas. Jo tikslas – sukurti automobilį, kurį vairuotų kompiuteris.

L. Page’as pateikė šį projektą kaip pavyzdį, kuriam vis dar labai reikia didesnio galingumo procesorių. Taip pat jis papasakojo, kad šioje sferoje viskas pasirodė ne taip sudėtinga, kaip patys „Google“ darbuotojai galvojo iš pradžių, ir šis projektas labai sėkmingai juda į priekį.

Tuo metu kolegą nutraukė E. Schmidtas, pasakęs trumpą apibendrinimą: „Mūsų automobiliai vairuoja geriau, negu jūs girtas. Tai yra tai, nuo ko mes pradedame.“

Žinoma, šis pareiškimas sulaukė juoko iš auditorijos, tačiau vėliau L. Page’as pradėjo visiškai rimtai pasakoti apie tai, kad jau dabar „Google“ automobiliai pagal vairavimo kokybę nenusileidžia labai jauniems arba labai seniems vairuotojams, ir yra toliau tobulinami.

Visą sesijos vaizdo įrašą galite pažiūrėti čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: