Sukurti "Firefox" ir "Chrome" priedai "Facebook Timeline" funkcijai išjungti  (3)

Kaip jau daugelis internautų žino, kompanija "Facebook" savo socialiniame tinkle yra įdiegusi funkciją "Timeline", kuri jūsų socialinio tinklo vartotojo profiliui suteikia naują išvaizdą. Vienintelė problema – kartą ją įjungus, ja daugiau nebuvo galima atsikratyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nemažai žmonių skundžiasi, jog ši funkcija šiek tiek komplikuota, ir nori grįžti prie seno "Facebook" paskyros dizaino. Ir nors "Facebook" neleidžia sugrąžinti visko atgal (neveltui pavadinimas "TIMEline" ("laiko linija")), tačiau yra būdų, kai šią funkciją deaktyvuoti.

Tam puikiai pasitarnaus Timelineremove.com esantys naršyklių papildymai ir priedai, kurie gali būti įdiegti į "Mozilla Firefox", "Google Chrome" ir "Internet Explorer 8" (ar aukštesnę versiją). Šių priedų pagalba bus galima deaktyvuoti "Facebook Timeline" ir grįžti prie senos "Facebook" išvaizdos.

Pirmiausia parsisiunčiamas ir įdiegiamas reikalingas priedas:

  • Timeline Remove for Firefox (*.xpi): nuoroda
  • Timeline Remove for Chrome (*.crx): nuoroda
  • Timeline Remove for Internet Explorer (*.exe): nuoroda

"Firefox" vartotojams

Viskas, ko reikia, tai paspausti "Timeline remove" ikoną būsenos (status) juostoje (apačioje) arba įrankių juostoje (viršuje). Jei ikona raudonos spalvos, tai reiškia, jog "Timeline" funkcija įjungta. Dar kartą paspaudus ikoną, "Timeline" funkcija išjungiama.

"Google Chrome" vartotojams

Pagal nutylėjimą, instaliavus reikiamą priedą, "Timeline" funkcija išjungiama. Jei norėsite vėl įjungti "Facebook Timeline", tereikės pasirinkti priedą, paspaudus jo ikoną, ir „su pelyte bakstelti“ Status: Timeline Remove.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: