"Facebook" vartotojai galės skelbtis organų donorais  (10)

Kadangi socialinis tinklas Facebook yra labai populiarus visame pasaulyje, kompanijos vykdomasis direktorius Mark Zuckerberg pristatė naują galimybę, kuri, jo teigimu, gali išgelbėti žmogaus gyvybę, praneša portalas Neowin.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešime spaudai, kurio autoriai yra pats Mark‘as ir Sheryl Sandberg (Facebook COO), teigiama, jog nuo šiol "Facebook" vartotojai gali nurodyti tiesiai savo "Facebook" profilyje, ar pageidauja tapti organų donoru.

Pranešime kalbama, jog vien tik JAV daugiau nei 114 000 žmonių laukia širdies, inkstų ir kepenų transplantacijos. Iš esmės, pasaulyje tokių žmonių yra milijonai, kuriems reikalinga pagalba. Daugelis iš jų miršta, taip ir nesulaukę tinkamo organo.

Nauja funkcija leidžia "Facebook" vartotojams papasakoti savo asmeninę istoriją: kaip ir kodėl jie nusprendė tapti donorais, taip pat pateikta reikalinga informacija apie tai, kaip galima įtraukti savo į valstybinį arba nacionalinį donorų registrą (aišku, kalbama apie JAV). „Mes manome, kad žmonės gali padėti skleisti informaciją apie donorų organų trūkumą. Ir mes galime prie to reikšmingai prisidėti, kad būtų užbaigta ši [donorų organų deficito] krizė“, – pabrėžė „Facebook“ įkūrėjas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: