"Google Maps Coordinate" leis vadovams sekti darbuotojus (Video)  (0)

Kompanija "Google" jau pakankamai seniai bando patekti į verslui skirtų paslaugų rinką, kuri patraukli dėl galimybės gauti didelius pelnus, tačiau didelės ir vidutinio dydžio firmos paprastai yra gana konservatyvios: renkantis darbinius sprendimus, jos mieliau naudojasi, pavyzdžiui, "Microsoft Office" vietoj "Google Docs". Galbūt labiau pasiseks tarnybai "Google Maps Coordinate".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie šios paslaugos veiklos pradžią korporacija užsiminė savo "Google Enterprise Blog" tinklaraštyje. "Google Maps Coordinate" leidžia darbdaviui atlikti savotišką „Didžiosios Akies“ vaidmenį savo darbuotojų atžvilgiu: jei pavaldiniai dirba ne tam tikroje vienoje vietoje (pavyzdžiui, biure), o yra gana mobilūs (kurjeriai ir pan.), naujoji tarnyba leis sekti jų buvo vietą ir judėjimą. Tarnybos funkcionalumas leidžia nustatyti esamą darbuotojo lokaciją, o taip pat įrašyti ir išsaugoti tam tikrus duomenis. Tam, kad būtų galima pasinaudoti naująja paslauga, reikalinga užsiregistruoti verslui skirtoje "Google" paskyroje.

Tokiu būdu, vadovas, kuris naudojasi "Google Maps Coordinate", gauna į savo rankas gana galingą instrumentą, skirtą savo pavaldinių ir vadovaujamų organizacijų veiklos efektyvumui didinti. Be to, galima lengvai ir greitai paskirstyti firmos kolektyvą į grupes ir duoti atlikti užduotis, o vėliau išanalizuoti darbo metu gautą informaciją. Nurodyta paslauga prieinama ir kaip WEB, ir kaip "Android" aplikacija, o programinių įrankių API pagalba galima viską susikonfigūruoti pagal savo poreikius. Šiuo metu naudojimasis "Google Maps Coordinate" per mėnesį kainuoja $15 (vieno darbuotojo darbo veiklos stebėsena). Atitinkamai, kuo daugiau darbuotojų, tuo ir kaina didesnė.

Daugiau apie šią paslaugą žiūrėkite tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)