Pirmaisiais "iPhone 5" savininkais tapo japonų… vagys  (24)

Pastarasis penktadienis – tai pirmoji diena, kada oficialiai pradėta prekiauti "Apple" išmaniuoju telefonu "iPhone 5". Visame pasaulyje minios „obuolinių“ produktų gerbėjų laukė kultinio įrenginio debiuto. Kaip visada, nerašyta taisyklė sako, kad didžiausios pagarbos nusipelno tas žmogus, kuris pirmas įsigyja naująjį "Apple" išmanųjį telefoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir žiniasklaida jau spėjo pagarsinti, kad juo tapo Peter Saward iš Australijos, kuris "iPhone 5" įsigijo Sidnėjuje esančioje parduotuvėje "Apple Store". Tačiau pasirodo, kad pirmuoju vis tik tapo ne jis. Pasirodo, pirmaisiais išmaniojo telefono "iPhone 5" savininkais tapo... japonų vagys, kurie penktadienio naktį, prieš pat oficialią prekybos pradžią, apiplėšė iš karto keletą Osakos rajone esančių "Softbank" ir KDDI parduotuvių, pranešė vietos TV kanalas NHK. Nusikaltėliams pavyko išnešti 191 "Apple" išmanųjį telefoną, tuo tarpu iš vakarinėje Osakos dalyje esančios parduotuvės dingę visi 116 vienetų "iPhone 5", kurie čia buvo atvežti ketvirtadienį.

Policija įtaria, jog veikė viena ir ta pati vagių gauja, kurią sudaro trys nariai. Juos užfiksavo išorinės stebėjimo kameros, tačiau iš vaizdinės medžiagos vagių asmenybių nustatyti kol kas nepavyko (matyt, šiuo atveju įsilaužėliai tikrai nenorėtų sulaukti populiarumo).

Nors ažiotažas dėl "iPhone 5" tikrai milžiniškas, o prie parduotuvių paprastai išsirikiuoja didžiulės eilės, vis tik prie apvogtų parduotuvių naktį nieko nebuvo, pažymi teisėsaugos pareigūnai. Tuo tarpu eilių nebuvo ir iš ryto, kadangi salonai jau ką nors parduoti "Apple" fanatams negalėjo, kadangi paprasčiausiai nieko neturėjo.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (24)

Susijusios žymos: