„LG Electronics“ ir „Google“ pristatė išmanųjį telefoną „Nexus 4“ (Video)  (10)

Vakar „LG Electronics“ (LG) ir „Google“ pristatė išmanųjį telefoną „Nexus 4“, kuris pasaulinėje rinkoje pasirodys kitą mėnesį. Naujasis „Nexus“ linijos modelis turi LG techninę įrangą, naujausią „Android“ operacinę sistemą bei „Google Apps“ programas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nexus 4“ turi 8 megapikselių foto kamerą, „Photo Spheres“ savybę, kuria galima fiksuoti vaizdus visomis kryptimis. O funkcija „Instant Upload“ nuotraukos galima automatiškai užfiksuoti ir išsaugoti.

Telefonas turi 4,7 colių ir 1280x768 raiškos „True HD IPS Plus“ ekraną. Technologija „Zerogap Touch“ panaikina oro tarpą tarp stiklo ir lietimui jautraus ekrano. Taip sukuriamas plonesnis ir lietimui jautresnis sensorinis ekranas. „Corning Gorilla Glass 2“ stiklu padengtas 320 ppi ekranas turi švelniai išlenktas briaunas patogesniam ir sklandesniam valdymui.

„Nexus 4“ turi „Qualcomm Snapdragon S4 Pro“ procesorių. Su 2 GB vidinės atminties ir naujausia „Android“ operacine sistema, „Nexus 4“ yra šiuo metu greičiausias „Nexus“ serijos telefonas.

„Nexus 4“ vartotojams prieinamos naujausios „Google“ programėlės, integruota naujausia „Google Now“ versija, leidžianti patogiai organizuoti dienotvarkę – gauti priminimus, užsakymų patvirtinimą ir netgi suteikia fotografavimo galimybes. Telefone įdiegta „Google Maps“ su GPS navigacija, kuri suteikia visą su keliavimu susijusią informaciją nuo A iki Z – eismo informaciją, žemėlapius, viešojo transporto maršrutus. Vartotojai suras 3D žemėlapius, „Street View“ ir „Indoor Maps“ funkcijas.

„Nexus 4“ suderinama su GSM/HSPA+ ir yra pritaikomas daugiau nei 200 mobiliojo ryšio tiekėjų pasaulyje. Vartotojams bus prieinamos dvejos telefono versijos – su 8 GB ir 16 GB vidinės atminties. Nuo lapkričio 13 d. „Nexus 4“ bus prieinamas JAV, Didžiojoje Britanijoje, Kanadoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje ir Australijoje. Kitose rinkose telefonu bus pradėta prekiauti lapkričio pabaigoje.

Techninės „Nexus 4“ specifikacijos:
  • Mikroschemų rinkinys: Qualcomm Snapdragon S4 Pro procesorius su 1.5GHz Quad-Core Krait centrinis procesoriaus įrenginys
  • Operacinė sistema: Android 4.2, Jelly Bean
  • Tinklai: 3G (WCDMA), HSPA+
  • Ekranas: 4,7 colių WXGA True HD IPS Plus (1280 x 768 raiška)
  • Atmintis: 8GB / 16GB
  • Vidinė atmintis: 2GB
  • Kamera: 8,0MP galinė / 1.3MP HD priekinė
  • Baterija: 2,100mAh Li-Polymer (embedded) / Kalbėjimo laikas: 15,3 val. / Budėjimo laikas: 390 val.
  • Dydis: 133,9 x 68,7 x 9,1 mm
  • Svoris: 139 g
  • Kita: Belaidis įkrovimas, NFC funkcija
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (10)