Internetinė peticija už GTA V pasirodymą PC jau turi virš 100 tūkstančių „parašų“  (9)

Jau daugiau kaip 100 tūkstančių žaidėjų, kurie žaidimams naudoja įprastus stalinius arba nešiojamuosius kompiuterius, pasirašė internetinę peticiją, skirtą kompanijai „Rockstar“ su prašymu, jog pastarasis žaidimų plėtotojas GTA V žaidimą pristatytų ir PC platformai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanija „Rockstar“ jau kiek ankščiau pareiškė, jog naujasis jos atviro pasaulio žaidimas, vardu „Grand Theft Auto V“, nesitaikys į naujos kartos žaidimų kompiuterius ir pasirodys esamos kartos įrenginiams, tai yra „Microsoft Xbox 360“ ir „Sony PlayStation 3“. Tai suprantama, nes žaidėjų, kurie turi minėtus žaidimų kompiuterius, yra be galo daug, o žaidimo išleidimas naujos kartos produktams reikštų mažus jo pardavimus.

„Rockstar“ yra žinoma kaip kompanija, kuri po kiek daugiau nei pusės metų ypač populiarius „Grand Theft Auto“ serijos žaidimus pristatydavo ir PC platformai, nors jos prioritetas visad buvo žaidimų kompiuteriai. Visgi žaidimų plėtotojui pareiškus, jog apie PC platformą „dar tik yra galvojama“, žaidėjai nusprendė kompanijai pateikti internetinę peticiją.

Galime priminti, jog daugelis pastarųjų metų „Rockstar“ žaidimų vėliau pasirodė ir PC platformai, kaip kad „L.A. Noire“ ar „Max Payne 3“, tačiau „Red Dead Redemption“ buvo išimtis. Tuo tarpu, „Grand Theft Auto V“ žaidimų kompiuteriams pasirodys kažkada kitų metų pavasarį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(43)
(0)
(12)

Komentarai (9)