Žaidimų leidėjas „Ubisoft“ rimtai domisi galimybe įsigyti konkurentą THQ  (2)

Šios savaitės pabaigoje sunkiai finansiškai besiverčiantis žaidimų leidėjas THQ pranešė apie bankrotą ir nors nurodė, kad kompanijos įsigijimu susidomėję „Clearlake Capital Group“, tačiau prireikė vos dienos, kol pasirodė pranešimai apie susidomėjimą ir iš konkurento „Ubisoft“ pusės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos žaidimų leidėjas „Ubisoft“ yra gana gerai žinomas ir šiuo metu išgyvena pakilimą po puikių „Far Cry 3” bei „Assassin’s Creed 3” žaidimų pardavimų, o įsigydamas viską, ką turi THQ, tikrai sustiprintų savo pozicijas. Pasirodžius naujienoms apie THQ bėdas, „Ubisoft“ ir ankščiau yra išreiškusi susidomėjimą leidėjo įsigijimu.

Jei „Ubisoft“ pavyktų nurungti kitas kompanijas THQ įsigijime, žaidimų leidėjui pavyktų gauti daugybę puikiai žinomų serijų, kaip kad „Company of Heroes“, „Darksiders“, „Saints Row“, „Homefront“ bei „Red Faction“. THQ taipogi priklauso teises į imtynių WWE žaidimus bei „Warhammer“ vardą, o „Metro: Last Light“, „Company of Heroes 2” bei „Homefront 2” žaidimai ir taip jau yra paskutinėje kūrimo stadijoje, tad „Ubisoft“ tereikėtų juos užbaigti bei išleisti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(0)
(9)

Komentarai (2)