Jau galima įsigyti „Google Android“ žaidimams skirtą „Archos GamePad“ (Video)  (0)

Šių metų rugpjūtį kompanija „Archos“ anonsavo „Google Android“ žaidimams pritaikytą įrenginį „GamePad“, kuris pasižymi fiziniais valdymo mygtukais ir programine įranga, kuri leidžia juos įvairiai panaudoti žaidimuose. Tokį renginį Europoje jau galima įsigyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įrenginys tekainuoja 150 eurų (520 litų), tačiau reikia prisiminti, jog toks prietaisas neturi skambinimo funkcijos. Taipogi jo parametrai kai kuriais aspektais yra nuviliantys, tačiau tik taip „Archos“ savąjį „GamePad“ žaidimų įrenginį galėjo pasiūlyti už prieinamą kainą.

„Archos GamePad“ pasižymi vidutinės klasės Mali 400MP grafikos branduoliu, o pats procesorius yra dviejų „ARM Cortex-A9“ branduolių, kurie dirba 1.6GHz dažniu. Naudojamo septynių colių įstrižainės ekrano raiška tėra 1024x600 taškų, o vietos randame viso labo 8GB, kas, atsižvelgiant į žaidimų užimamą vietą, yra ypač mažai.

Visgi kai kuriais dalykėliai „Archos“ su savuoju „GamePad“ mus nustegbina. Įrenginys turi „miniHDMI“ jungtį, kas kai kuriems žaidėjams gali pasirodyti esą puikia ypatybe, „microSD“ kortelių skaitytuvą ir „Google Android 4.1“ operacinę sistemą. Šis įrenginys puikiausiai tinka sužaisti abu „Grand Theft Auto“ žaidimus, kurie yra pasirodę „Google Android“ OS, kaip ir keletą kitų įdomesnių, tik sunku pasakyti, ar tam verta išleisti 500 litų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(0)
(4)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: