Savaime užsidegusį iPhone kompanija Apple keisti atsisakė  (28)

Net ir pati patikimiausia sistema anksčiau ar vėliau sugenda, o brangūs ir laiko patikrinti mobilūs įrenginiai savaime nusprendžia pasitraukti „užtarnauto poilsio“. Niujorko miesto (JAV) gyventoja Shibani Bhujle papasakojo apie dar vieną atsitikimą, kai jos iPhone be jokių priežasčių užsidegė, o kai ji pabandė sustabdyti degimą, iš akumuliatoriaus ištekėjo skystis, panašus į rūgštį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmaniojo telefono iPhone 4S savininkės teigimu, maždaug prieš metus įsigytas mobilus įrenginys buvo ant kavos staliuko, jis nebuvo prijungtas prie jokio įkroviklio, o užsidegimas įvyko spontaniškai. iPhone korpusas gana smarkiai įkaito, o įsijungti išmanusis telefonas kategoriškai atsisakė. Puolusi į paniką, iPhone savininkė pabandė savarankiškai ištraukti bateriją, atidarė telefono nugarėlę… Aišku, tokiu būdu iPhone savininkė iš karto neteko garantijos. Pasiteisindama moteris teigė, kad ji iš tikrųjų supanikavo, bandydama išgelbėti savo telefoną ir kitą turtą, kuris galėjo užsidegti dėl išmaniojo telefono kaltės. Ištraukti baterijos amerikietei taip ir nepavyko, ji tik sugebėjo šiek tiek pakelti nugarinę dalį, o tuo metu ir akumuliatoriaus ėmė tekėti skystis.

Tuo metu akumuliatorius ėmė pūstis, šiek tiek apsilydė, tam tikrose vietose atsirado burbuliukai. O štai kompanijos Apple garantinis skyrius kategoriškai atsisakė atvejį pripažinti garantiniu. Shibani Bhujle bandė bendrauti su Apple atstovais ir gyvai, ir telefonu, tačiau galų gale suprato, kad niekas jai iPhone keisti neketina.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(16)
(0)
(0)

Komentarai (28)

Susijusios žymos: