HTC One „skerdikų“ iš iFixit pripažintas neremontuotinu (Video)  (7)

Puslapis iFixit, kuris gerai pažįstamas kaip duodantis įvertinimą apie vieno ar kito elektronikos įrenginio remonto galimybę, šį kartą ant savo „operacinio“ stalo pasiguldė išmanųjį telefoną HTC One. Specialistų verdiktas labai paprastas: „melskitės, kad jūsų pirkinys nesulūžtų“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbant konkrečiau, įrenginys įvertintas 1 balu iš 10 galimu, kai didžiausias balas duodamas tiems, ką suremontuoti galima be didesnių problemų. Kitais žodžiais tariant, iFixit inžinieriai mano, jog pataisyti HTC flagmano praktiškai neįmanoma. Sunkumai prasidėjo dar bandant atidaryti išmaniojo telefono korpusą. Galų gale jis pasidavė, tačiau buvo nepataisomai pažeistas plastikinis ekrano rėmelis. Akumuliatorius HTC One patalpintas iš kitos motininės plokštės pusės toje vietoje, kurioje minėtas rėmelis susijungia su korpusu. Komplektuojančios dalys padengtos plonu vario sluoksniu, kad pavyktų pasiekti geresnių izoliacinių savybių, tačiau specialistai padarė išvadą, kad dėl nepakankamo storio visa tai lengva pažeisti. Be to, naujas sluoksnis po komponentų keitimo galėtų atsirasti tik rankas pridėjus specialistams su specialia įranga.

Vis tik vienintelis pozityvus atsiliepimas apie HTC One buvo pateiktas: pažymėta puiki komplektuojančių dalių kokybė. Taigi belieka tikėtis, kad būtent kokybė leis vartotojui apsieiti be garantinių centrų specialistų pagalbos.

O mes, savo ruožtu, ragine su savo būsimu pirkiniu elgtis kuo atsargiau – nors HTC flagmanas atrodo tvirtai, tačiau mėtymo testuose jis gali sėkmingai sulūžti:

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(0)
(2)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: