Susipažinkite su naujais „iPhone Air“ ir „iPhone 6c“ konceptais (Video)  (7)

Internete pasirodė trumpi video reportažai, kuriuose pristatomi ateities „iPhone“ modeliai. Kaip galime suprasti, „Air“ pavadinimas suteikiamas ne šiaip įprastiems įrenginiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir „Apple“ gaminami „Air“ planšetiniai kompiuteriai, taip ir naujasis „iPhone Air“ konceptas pristatomas kaip neįtikėtino plonumo telefonas. Video reportaže pateikiama, kad telefonas turėtų sverti tik 70 gramų, kai tuo tarpu jo vyresnysis ir didesnysis brolis sveria 112 gramų.

Išmanaus telefono matmenys sunkiai suvokiami – 1,5 milimetro storis viršuje ir 3,0 milimetrai apačioje. Negana to, mums įprastą ekraną turėtų pakeisti nuo krašto iki kito krašto besitęsiantis ekranas.

Kitame siužete pristatomas „iPhone 6C“, C čia reiškia kreivę (angl. curve). Kaip jau supratote, telefonas turės išlenktą ekraną bei pirkėjui pasiūlys pasirinkimą iš keleto skirtingų spalvų.

Lenkti ekranai jau ko gero mūsų nebestebina, tačiau skirtingai nuo „LG“ sukurto „G Flex“ telefono, iPhone nugarėlė bus lygi kaip ir dabartiniuose telefonuose.

Nors šie video reportažai atrodo pritrenkiančiai, tikimybė, kad būtent šie telefonai išvys dienos šviesą, yra nedidelė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(1)
(-1)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: