„Android“ ir „Windows Phone“ viename įrenginyje?  (1)

Ar norėtumėte naudotis dvejomis mobiliosiomis operacinėmis viename išmaniajame telefone? Panašu, jog Indijoje esanti kompanija „Karbonn Mobile“ pasirašė sutartį su „Microsoft“ ir netolimoje ateityje pristatys išmanųjį telefoną su minėtomis operacinėmis sistemomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos vadovas teigė, jog „Microsoft“ bendradarbiaus ir su kitomis didžiausiomis kompanijomis. Indijoje esantis gamintojas per artimiausius tris mėnesius žada pristatyti „Windows Phone“ išmaniuosius telefonus, tačiau teigiama, jog jie kartu turės ir „Android“ operacinę sistemą.

Ši idėja nėra nauja, praeitais metais sklido gandai, jog „Microsoft“ bandė tartis su „HTC“, jog jų įrenginius būtų galima pirkti tiek su „Android“, tiek su „Windows Phone“ OS.

Vis dėlto, išlieka daug klausimų, į kuriuos atsakymų nėra. Nežinoma kokia „Android“ versija bus pasirinkta ir ar apskritai jie gaus kažkokius atnaujinimus kaip rinkoje esantys flagmanai. Sunku pasakyti, ar tai padės „Microsoft“ kompanijai parduoti daugiau „Windows Phone“ įrenginių. Nors ir dviejų OS viename įrenginyje yra žingsnis į priekį, tačiau daugumai įprastų vartotojų to paprasčiausiai tiesiog nereikia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(1)

Komentarai (1)