„Elitinis“ Galaxy S5 turėtų debiutuoti birželio mėnesį  (0)

Samsung neketina atsisakyti idėjos išleisti ypatingą išmaniojo telefono Galaxy S5 versiją, kuri gautų ypač didelės raiškos ekraną ir, tikėtina, metalinį korpusą. Modelis kuriamas, prisidengus programa „Project KQ“, tuo tarpu jo preliminarios specifikacijos jau buvo skelbtos anksčiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Leidinys Asia Today, remdamasis savais šaltiniais, praneša, jog Samsung ketina birželio mėnesį išleisti išmanųjį telefoną su 2560 x 1440 taškų raiškos ekranu. Kartu nurodoma, kad įrenginys bus pirmiausia skirtas JAV ir Europos gyventojams, tuo tarpu besivystančioms šalims bus siūlomas originalusis Galaxy S5 ir vidutinės kainų kategorijos išmanieji telefonai.

Priminsime, jog originalusis Galaxy S5 jau pasirodė ir Lietuvoje - čia galite susipažinti su asortimentu ir lietuviškomis kainomis.

Brangesnė Galaxy S5 versija, kuriai priskiriamas priedėlis „Prime“, gaus procesorių Exynos 5430 ir 4G LTE modemą, sukurtą kompanijos Intel. Taip pat yra informacijos, jog Samsung pasiūlys dar vieną modifikaciją, kurios pagrindą sudarys Qualcomm Snapdragon 805. Panašu, kad abi versijos bus išleistos vienu metu, tačiau bus pardavinėjamos skirtinguose regionuose.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: