Daugiau jokių dizaino šablonų: dirbtinis intelektas sukurs bet kokią originalią ir elegantišką WEB svetainę (Video)  (4)

Pradedančioji įmonė, pasivadinusi „the Grid“ (Tinklas), paskelbė apie įdomų projektą – sukurti dirbtinio intelekto sistemą, kurios padedamas bet kuris vartotojas, nepriklausomai nuo žinių apie dizainą, interneto svetainių kūrimą ir programavimą galėtų sukurti elegantišką ir profesionalią svetainę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„the Grid“ pati analizuos vaizdus, jei reikės, juos suredaguos: apkarpys, pritaikys spalvas, pakeis paveikslėlių vietą ir dydžius, kad svetainė taptų patogi, patraukli ir būtų sunkiai atskiriama nuo patyrusio profesionalo darbo.

Vienas iš pagrindinių įmonės marketingo šūkių – jokių šablonų. Nors jie ir padeda, tačiau tuo pačiu dažnai tampa ir tuo apribojimu, kuris nulemia gana nuviliantį galutinį rezultatą.

„the Grid“ siūlo pačiam vartotojui įkelti reikiamus elementus – video įrašus, tekstą, nuotraukas, nuorodas, nurodyti svetainės pagrindinius tikslus, o dirbtinis intelektas viską suderins ir pritaikys įvairaus dydžio kompiuterio ar mobiliųjų įrenginių ekranams. Reikia elektroninės parduotuvės – prašom, jei tik vartotojas įkelia kelis gaminius, ji atsiranda, tačiau išėmus – panaikinama, be jokių didesnių vartotojo pastangų.

Tiesa, „the Grid“ pradedančiąja įmone pavadinti galbūt ir nėra visai teisinga, nes ji buvo įkurta San Franciske (JAV) dar 2010 metais, ir kelis metus užtruko, kurdama interneto svetainių dirbtinio intelekto sistemą, kurią dabar ir nutarė pristatyti.

Tiesa, kol kas tik kaip galimybę minios finansavimo būdu su nemaža nuolaida įsigyti išankstinius šios sistemos užsakymus, o pačia interneto svetainių kūrimo dirbtinio intelekto sistema, kaip teigia kūrėjai, bus galima pradėti naudotis 2015 metų pavasarį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MokslasPlius
MokslasPlius
(14)
(0)
(14)

Komentarai (4)