Tapo žinoma, kada pasirodys Windows 10 Consumer Preview  (0)

Kompanija Microsoft jau 2015 m. sausio mėnesį suorganizuos renginį, kuriame detaliai papasakos apie vartotojams aktualias funkcijas, įdiegtas operacinėje sistemoje Windows 10.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša puslapis The Verge.

Pažymima, kad Microsoft dalyvaus elektronikos parodoje CES 2015, kuris vyks 2015 m. sausio 6-9 dienomis Las Vegase (JAV). Tiesa, Windows 10 Consumer Preview ketinama pristatyti vėliau – atitinkama konferencija įvyks sausio mėnesio pabaigoje.

Šaltinio duomenimis, sausio mėnesio renginyje Microsoft detaliai papasakos apie Windows 10 galimybes, įskaitant sensorinę vartotojo sąsają Continuum.

Be to, programinės įrangos gigantas papasakos apie planus, susijusius su naujos kartos išmaniaisiais telefonais ir planšetiniais kompiuteriais. Taip pat tikėtina, jog dalis prezentacijos bus skirta žaidimų konsolei Xbox One.

Kaip žinia, Windows 10 kuriama, atsižvelgiant į darbą labai skirtinguose įrenginiuose: pradedant asmeniniais kompiuteriais ir baigiant mobiliais produktais bei žaidimų sprendimais, t.y. kuriama unifikuota aplinka.

Priminsime, kad dabar vartotojai gali išbandyti operacinės sistemos versiją Windows 10 Technical Preview. Ji pagrinde skirta kūrėjams, tačiau padirbėti su ja gali ir paprasti vartotojai. Dabartinė versija jau sulaukė keletą stambių atnaujinimų, kitas planuojas 2015 m. pradžioje.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(13)
(2)
(11)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: